Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Dr. Cox: A, și bobocule? Te rog să nu crezi că ai venit aici pentru că Ben are nevoie de mine. Ești aici pentru că ți-e frică de moarte că vă trebui să te bazezi pe tine pentru prima dată. Iar ăsta... ăsta e cel mai trist lucru dintre toate.

replică din filmul serial Stagiarii
Adăugat de Ramona StanescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

J. D.: Cred că nu-l înfrunți pe Ben pentru că ți-e frică.
Dr. Cox: Cred că ai dreptate. Îmi este. În parte pentru că ai ajuns mă cunoști anul ăsta, dar mai ales pentru că... ei bine... ți-am zis eu mai devreme mi-e frică. Așa că te rog, nu-mi spune că ai venit să repeți ceva ce am spus deja. Știu deja ce am spus. De fapt... eu sunt cel care a spus.

replici din filmul serial Stagiarii
Adăugat de Ramona StanescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dr. Cox: Să nu-ți fie teamă apelezi la mine pentru lucruri din astea, bobocule. Simplul fapt pari îți pese este motivul pentru care m-am interesat de tine de la bun început. E motivul pentru care am încredere în tine ca doctor, ca persoană.
J. D.:... Ești pe moarte?

replici din filmul serial Stagiarii
Adăugat de Ramona StanescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Drew Baylor: Nu e nimic mai grozav decât poți stabilești faptul în viața ta lucrurile sunt într-adevăr doar albe sau negre! Și tipul ăsta, Ben, care e clar că te ia drept bună și profită de tine, este rău! Iar ceea ce spun eu este bun! Înțelegi ce vreau spun? N-ar trebui să fii rezerva nimănui. Tipul ăsta ar trebui să fie acum aici, făcând asta. (O sărută pe Claire.)

replică din filmul artistic Elizabethtown, scenariu de
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Erica: Schimbarea. Câteodată se furișează pe lângă tine, câteodată te lovește în cap și câteodată iei colțul doar ca să te gasești diferit într-un mic fel și [ observi ]lumea nu arată la fel cu obișnuia arate. Așadar, unde merg eu de aici? Nici o idee. Și pentru prima dată, simt că ăsta este un lucru bun.

replică din filmul serial Being Erica (19 februarie 2009)
Adăugat de CezaraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Sylvester Stallone

Mickey (îl găsește pe Rocky în Biserică, rugându-se pentru Adrian, care este în comă): Salutare, Rock. E ora trei dimineața. M-am dus la tine acasă și mi-au zis ești aici. Este ora trei dimineața, puștiule. Adrian e o fată bună. Și știi îmi pare rău pentru voi doi. Nu pot face nimic în legătură cu asta. Doar ... vreau îți zic ceva... și e pentru ultima oară... Dar Rock, ai o altă șansă. Este a doua. Nu știu... cel mai mare titlu posibil... și o schimbi pumni cu cel mai periculos luptător din lume. Și asta în cazul în care creierul tău nu prea te ajută... Toate astea se întâmplă rapid, iar tu nu ești pregătit. Nu ești nici pe departe în formă. Așa , pentru numele lui Dumnezeu, de ce nu te ridici îl bați serios pe tipul ăsta? Cum ai făcut-o data trecută. A fost minunat. Nu te lăsa așa. Ca și cum nu ai fi conștient... ca o stârpitură sau ceva de genul ăsta. Că o să-ți spargă fața. Exact. Tipul ăsta nu vrea doar câștige. Vrea să te bage în pământ, să te umilească, demonstreze lumii întregi că prima oară nu ai fost altceva decât... o curiozitate. A zis că ai fost un vagabond care a avut noroc. Acum, nu vreau mă înfurii într-un loc sfânt ca ăsta, dar cred ești mult mai mult decât atât, puștiule. Mult mai mult! Dar, așteaptă un minut, dacă vrei dai totul naibii, -l dai naibii, am s-o fac și eu cu tine. Dacă vrei stai aici, voi sta și eu cu tine. Voi sta cu tine. Voi sta și mă voi ruga. Ce am de pierdut?

replică din filmul artistic Rocky II, scenariu de
Adăugat de Nicoleta MitrofanSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pacey: Trebuie alegi, Andie, trebuie. Și te rog din tot sufletul meu mă alegi pe mine... Deschide ușa, vino aici și alege-mă pe mine, te rog. Ești atât de specială și oferi atât de mult tutror celor din jurul tău și știi ce, Andie? Am mai mare nevoie de tine decât Tim. La fel și Jack.
Andie: Nu e adevărat.
Pacey: Ba da, așa este. Viața mea a început când te-am cunoscut pe tine, Andie. Pentru numele lui Dumnezeu, vino aici și alege-mă pe mine, te rog!

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Osho

Cu mine, iluziile sunt menite fie spulberate. Sunt aici să-ți spulber toate iluziile. Da, te va irita, te va deranja - ăsta e felul meu de a lucra și funcționa. Te voi sabota până la rădăcină! Până nu ești complet distrus ca minte, nu există speranță pentru tine.

citat celebru din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Colors of Your Life: A Meditative and Transformative Coloring Book Paperback" de Osho este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -53.99- 32.99 lei.
Sfântul Ioan Gură de Aur

Hristos spune: "Eu sunt Părintele tău, Eu sunt Fratele tău, Eu sunt Mirele sufletului tău, Eu sunt Scăparea ta, Eu sunt Hrana Ta, Eu sunt Îmbrăcămintea ta, Eu sunt Rădăcina ta, Eu sunt Sprijinul tău, Eu sunt tot ce-ți dorești tu. Când Mă ai pe Mine, nu-ți lipsește nimic. Eu sunt Slujitorul tău, pentru că am venit să slujesc, nu să fiu slujit. Eu sunt Prietenul tău și Mădular al trupului tău și Capul tău și Fratele tău și sora ta și mama ta. Eu sunt toate pentru tine. Nu trebuie decât stai lângă Mine. Pentru tine, Eu M-am făcut sărac și pribeag, pentru tine am ridicat crucea și am coborât în mormânt, am venit pe pământ pentru tine, trimis de Tatăl, iar în cer Mă rog pentru tine Părintelui Meu. Tu ești totul pentru Mine, și frate și împreună-moștenitor și prieten și mădular al Trupului Meu." Ce vrei mai mult decât atât? De ce Îl disprețuiești pe Cel Care te iubește atât de mult?

citat clasic din
Adăugat de Laura StifterSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Credinta nadejdea dragostea Cuvinte de aur Vol. 1" de Sfântul Ioan Gură de Aur este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -19.00- 15.99 lei.

Tu, omule, chiar dacă ai impresia trăiești pentru "a face", știi ești aici în "A Fi". Înainte de toate, reamintește-ți că Ești. Reamintește-ți că nu ai venit aici pentru a acumula exterior, deoarece, la Nivelul Adevărat, ai Totul, fiind Totul.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Intoarcerea la liniste" de Cătălin Manea este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -20.00- 11.99 lei.

Dr. George O'Malley: Pot -i văd fața?
Callie: Sunt în plină operație.
Dr. George O'Malley: Știu. Băiatul ăsta e pacientul tău? Știu fotografia e pe jumătate pătată și e greu îți dai seama dar - te rog să-mi spui că e el. Spune-mi a fost chiar aici, sub nasul meu, deschis toată ziua pe masa ta și că nu a plutit pe fundul oceanului. Te rog să-mi spui lucrul ăsta.
Callie: Ține fotografia la lumină ca văd mai bine. Da, da, ăsta e puștiul meu. Pot recunosc ochii ăia fraieri oriunde.
Dr. George O'Malley: Chiar așa?
Callie: Da.
Dr. George O'Malley: Callie O'Malley. Nu pot să te sărut chiar acum pentru că ești în operație dar diseară, când vei ajunge acasă, o ...
Callie: Bine, bine, oameni buni haideți ne concentrăm. George, eu lucrez aici. Lucrez, deci... da.... pa.

replici din filmul serial Anatomia lui Grey
Adăugat de Madalina Gorneanu (Voicu)Semnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Lia: Dar atunci, nu înțeleg, Luci... De ce și eu...? Adică... Și pe mine... Tu... De ce m-ai sărutat? De mai multe ori chiar?!
Lucian: Cum?! Pe... tine?!
Lia: Da, pe mine. Adică... Eu ce reprezint pentru tine? Sunt și eu, tot la fel ca celelalte, doar una dintre multele tale cuceriri, menită mărească lunga ta listă cu prenume feminine? Vezi, mă interesează... Doar din cauza asta, pentru că e vorba și despre mine, pentru că sunt și eu implicată. Poate că de asta te-am și urmărit în seara aceea, poate asta doream aflu, înțeleg... Și încă vreau... Răspunde-mi, te rog!
Lucian: Tu?! Nu... Tu nu ești ca toate celelalte, ca nici una dintre ele. Deloc... Ești cu totul altfel. Diferită. Total. Ești deosebită. Dar... Nu despre asta discutam.
Lia: Luci, sincer, te rog, vreau știu adevărul... Mă interesează... De ce m-ai sărutat? Și încă nu o singură dată... Ce însemn eu pentru tine?!
Lucian: Tu?! Ce însemni pentru mine?! Adică... Vrei spui că nu știi?! Nu-ți dai seama ce simt?! Cum se poate? Lia, ești psiholog și psihiatru... Asta ar trebui să te ajute înțelegi. Ar trebui să știi sigur.
Lia: Poate ar trebui, dar... Nu știu. Și aș vrea știu.
Lucian: Deci, nu știi... Atunci, gândește-te mai bine! Încearcă să-ți dai seama! Ghicește! Să vedem... Iată o temă pentru tine, domnișoară psiholog: Ce anume crezi tu simt eu când procedez astfel? Când fac acest lucru? Sau pe acesta? Ce anume crezi tu simt eu acum, în aceste momente?!
Lia: Nu știu... Dar... Dă-mi drumul, te rog! Singurul lucru pe care-l pot spune e că... Te pricepi săruți, cu adevărat.
Lucian: Serios?!
Lia: Da... Dar să nu-ți închipui cumva mi-ar plăcea! Nu, domnule comandant! Doar ...
Lucian: Nici n-am afirmat că ți-ar plăcea.
Lia: Știu n-ai afirmat deloc acest lucru. Doar ...
Lucian: Lasă... Nu trebuie -mi explici nimic. Ai uitat acest lucru?
Lia: Nu încercam să-ți explic nimic. Doream doar ... Adică... Încercam doar să-ți spun ... Să nu cumva să-ți închipui mi-ar plăcea de tine, sau altceva de genul acesta. Asta-i tot!
Lucian: Nu-mi închipuiam nimic. Nici măcar nu încercam.
Lia: Nici să nu încerci vreodată!

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Gabrielle: Nu-mi mai mânca cartofii!
Carlos: Mi-e foame.
Gabrielle: Știi ce a spus doctorul. Ar trebui să-i vedeți colesterolul. Omul ăsta sângerează untură.
Domnul Portsmith: Ajunge! Voi doi va trebui să găsiți o cale de mijloc să vă înțelegeți pentru că sunteți gata aduceți un copil pe lumea asta. Și divorțați sau nu, o dată ce se naște copilul, veți fii legați unul de celălalt pentru toată viața.
Gabrielle: În cazul ăsta, mai ia niște cartofi.

replici din filmul serial Neveste disperate
Adăugat de Andra StroeSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Katherine Watson: Fetele astea! Sunteți mândră, doamnă președinte Carr?
Președinta Jocelyn Carr: Da, de fapt, chiar sunt.
Katherine Watson: Cred ar trebui să fiți. Jumătate dintre ele sunt deja căsătorite, iar cealaltă jumătate, ei, bine, mai dați-le o lună! Vreau spun că e doar o chestiune de timp! Pentru ele asta fac aici, își ocupă timpul până când cineva le va cere în căsătorie!
Președinta Jocelyn Carr: Acum o sută de ani era de neconceput pentru o femeie fie absolventă de colegiu! Cred ar trebui să privești în urmă pentru a vedea cât de departe am ajuns!
Katherine Watson: Îmi pare rău, dar din punctul meu de vedere, ăsta nu e decât un altfel de corset.
Președinta Jocelyn Carr: Ce pot spun, toate avem nevoie de puțin sprijin.

replici din filmul artistic Zâmbet de Mona Lisa
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Lucian: Aș vrea eu n-am probleme...
Traian: Ah, cred știu despre ce e vorba, își dădu directorul seama. Problemele tale au un nume: Diana Enka, mama ta. Dar aceste probleme le-ai putea rezolva foarte simplu.
Lucian: Cum, dom' director? Cum s-ar putea rezolva?
Traian: Discutând cu ea. De ce o tot eviți?! Știi de câte ori a venit aici, în biroul ăsta, de când ai plecat de acasă? Zi de zi! Stă ore întregi aici, plânge și imploră... Habar n-ai cât de greu îmi e să mă prefac n-o văd, n-o aud. Iar spre deosebire de tine, n-o pot evita...
Lucian: A venit la dumneavoastră zilnic?! Nu mi-ați spus nimic în acest sens.
Traian: Pentru nici nu m-ai întrebat nimic despre ea. Credeai stă liniștită acasă, că nu se interesează de tine, că nu te caută? Te înșeli! E mama ta... Iar eu sunt nevoit fac pe durul, deși nu-mi convine. Vezi în ce situații dificile și neplăcute mă aduci? Pentru tine însă, sunt dispus îndur orice: umilință, jigniri, acuzații...
Lucian: Mama v-a jignit, sau v-a acuzat de ceva?
Traian: Hmm... Nu doar o singură dată, Luci; aproape mereu. Pentru altul n-aș face așa ceva. Dar tu; cum mă răsplătești? Tot trist și suspicios ești!

replici din romanul Proxima, Partea I: "O misiune specială" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tu ești primul meu bun prieten, prima mea pasiune, primul meu sărut, primul meu partener de dans și prima mea dragoste. Te rog, nu fii prima frângere a inimii mele. Vreau fii cel dintâi pentru mine în toate. Te rog, nu lăsa ca asta se întâmple prea târziu. Te rog, îngăduie-mi să te iubesc pentru că nu cred m-aș putea opri fac asta chiar dacă mi-ai cere-o.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Trautman: John, unde te duci?
Rambo: Nu știu.
Trautman: O iei a doua Medalie de Onoare pentru asta. (Rambo se uită la prizonierii de război salvați.)
Rambo: Ar trebui să le-o dai lor. O merită mai mult ca mine.
Trautman: Locul tău nu e aici, de ce nu vii înapoi cu mine?
Rambo: Înapoi la ce? Prietenii mei au murit aici. Lasă-mă mor aici.
Trautman: Războiul, tot ce s-a întâmplat aici poate a fost greșit, dar la naiba, nu îți urî țara pentru asta.
Rambo: Să o urăsc? Aș muri pentru ea!
Trautman: Atunci, ce vrei?
Rambo: Vreau, ce vor ei și oricine altcineva care a venit aici și și-a dat tot ce avea. Ca țara noastră ne iubească atât o iubim noi pe ea. Asta vreau.

replici din filmul artistic Rambo II, după Kevin Jarre
Adăugat de Nicoleta MitrofanSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Te crezi gândul care apare în Liniște, și asta te face să te crezi o persoană, nu vezi ești Liniștea neasociată vreunui gând. Acum fii atent: "Ce anume este personal în tine? Care dintre gândurile tale sunt "personale"? De exemplu, gândul: "Am nevoie de dragoste!?" Dar ce e personal la tine în el? Pentru că și eu am gândul ăsta, și mătușa Tamara, D-zeu s-o hodine, l-a avut, cu tot cu milionul ei de euro și Ștefan cel Mic, zis mare, toată lumea îl are la un moment dat. Așadar, care din gânduri este personal, al tău și eu nu-l am? Ce anume este individual în universal? Care este punctul în care ești desprins de un al doilea și, mai ales, care este punctul în care ești desprins de Dumnezeu?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Atâta timp cât crezi că Adevărul este la sfârșitul căutării, oare tu ești plecat cu gândul după el, sau ești Aici? Pentru Adevărul care nu e Aici nu va fi nici la capătul unei căutări. Doar fii Aici fără cari cu tine un "eu-căutător" și vei recunoaște libertatea fără un experimentator.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Nick: Lucian, sper tu și prietenii noștri nu mai aveți nici o armă asupra voastră! Maria sigur nu mai are arma la ea.
Lucian: Te asigur nici noi, Nick. Poți avea încredere în mine, ai cuvântul meu în acest sens.
Nick: Cuvântul tău înseamnă destul de mult pentru mine. Totuși, fără nici o supărare, aș vrea verific eu însumi acest lucru, dacă-mi permiți.
Lucian: Nu, Nick! Te rog, nu face asta! Nu-i nevoie... Te rog, ai încredere în mine și nu vei greși! Amintește-ți că în cele din urmă, eu am avut încredere în tine. Acum e rândul tău.
Nick: Bine. N-am să vă controlez deloc, deși aș fi preferat o fac eu personal, pentru a fi mai sigur. Dar am încredere în tine, Lucian și sper să nu greșesc. Sper că ai reușit -i convingi pe colegii tăi că aici nu e nevoie de arme; sunt inutile! Ești totuși comandantul lor și poate că ai o oarecare influență asupra lor; mi-ai dovedit că ai autoritate, îți impui punctul de vedere, atunci când este nevoie... Ești prietenul meu și nu vreau stricăm prietenia ce ne leagă pentru o nimica toată.
Lucian: Desigur, prietene. Mulțumesc pentru încredere și te asigur n-ai greșit procedând astfel.

replici din romanul Proxima, Partea a-II-a: "Planeta Proxima" de (2009)
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Skinner: Nu, nu, nu, nuuuu!
Avocatul: ADN-ul se potrivește, cronologic la fel, totul e în regulă. El este fiul lui Gusteau.
Skinner: Nu e posibil așa ceva! Totul e o înscenare! Băiatul știe!
(Îl vede pe Linguini gătind fără știe nimic.) Uită-te la el, cum se preface habar n-are! Se joacă cu mintea mea ca o pisică cu un ghem de ceva!
Avocatul: De ață?
Skinner: Da! Face pe prostul, păcălindu-mă cu șobolanul ăla!
Avocatul: Șobolan?
Skinner: Da! Complotează cu el, încercând mă facă cred că e important!
Avocatul: Șobolanul?
Skinner: Exact!
Avocatul (pe un ton ciudat): Șobolanul e important?
Skinner: Normal că nu! El doar vrea mă facă pe mine să cred asta! O, înțeleg tot teatrul ăsta! În prima seară apare un șobolan și eu îi ordon băiatului -l omoare, iar acum vrea mă facă -l văd peste tot! (Pocnește din degete.) "O, e aici! Ba nu, nu e, e aici!" Încep am vedenii, o iau razna?! Există sau nu un șobolan fantomă?! A, nu! Refuz fiu atras în jocul ăsta, de...
Avocatul (deranjat): Ar trebui să-mi fac griji? Pentru... tine?

replici din filmul artistic Ratatouille
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook