Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Dacă ceea ce ești e dintotdeauna și pentru totdeauna, are pupile nemișcate sau mișcate, are nas, fund sau păr? Are minte? Are formă? Se poate elibera din formă sau din minte ceva ce nu posedă o formă sau o minte, nu posedă nimic fiind însăși inima nimicului? Astfel de oameni limitați nici măcar nu văd că eliberarea este de corp, nu pentru corp, de minte, nu pentru minte, de Absolut tot ce e Efemer, nu pentru efemer. Astfel de oameni sau guruși de mâna a doua care pretind că își țin pupilele nemișcate dacă i-ar prinde naziști și le-ar scoate ochii ei firește și-ar pierde iluminarea falsă. Deși posedă ochii, ei sunt orbi și nu văd că și atunci când cineva își pierde mâinile sau picioarele, când își pierde ochii, simțământul sfânt de A-Fi rămâne și exact EL ESTE SINELE MANIFESTAT CA VIAȚA CA LIBERTATE și nu o persoană care joacă o astfel de imagine. O scamatorie mai jalnică nici nu se putea. Doar recunoaște Sinele tău. El nu doar că nu este prizonierul unei forme, dar absolut nici o practică nu poți face pentru asta!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

I: Ce este iluzia? A. M: Credința mintii ca ești liber de ea este iluzia. I: Ce este libertatea? A. M: Eliberarea de minte cu toate "alegerile" sau credințele ei despre "libertate" este Libertatea. I: Este libertatea o stare a minții? A. M: Absolut nu, libertatea este de minte, nu pentru minte, de gând, nu pentru gând, de "eu", nu pentru "eu". I: Atunci cine se mai bucură de libertate dacă nu mai este "eu"-l? A. M: Libertatea este bucurie, fericire în ea însăși fără subiect și fără obiect. Când conștiința se recunoaște pe sine ca și conștiință explozia de fericire care are loc este definită drept ananda-beatitudine nețărmurită fără formă. I: Este libertatea o stare trecătoare? A. M: Cu siguranță nu, libertatea este liberă atât de stările trecătoare cât și de cele aparent netrecătoare. Ea este dincolo de orice așteptare sau dualitate.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Indiferent cum s-ar travesti mintea, ea rămâne problema. Pe când transcenderea ei sau mai exact sesizarea, ce anume este chiar Acum, chiar Aici este Sinele nostru, este soluția. Ce crede "eu" despre Sine este exact blocajul în care te ține. Eu-l despre Sine crede că este pentru anumite "momente". Sinele este pentru dintotdeauna și pentru totdeauna. Eu-l este doar o manifestare temporară, nu este ceea ce Suntem. Eu-l este efemer, prin natura lui. Și firește, când spun că Sinele este eterna soluție, o spun între ghilimele pentru simplul fapt că Sinele nu are nevoie de soluții. Pentru Sine nu există soluții și nici probleme. Aș putea spune Este doar ceea ce Este, însă ar suna puțin zen. Așa că o să spun: este doar această pace nediluată de gând. Absolut toți suntem Sinele. Ați avut momente în existență când ați sesizat acest Sine. Doar că n-ați realizat, n-ați recunoscut că este vorba despre El. Mintea, prima oară când observă acest Sine, pentru ea este ca o tăcere absurdă, ca un zgomot de fond sau un sunet de fond, fără sunet. Culmea, pentru minte, Sinele, această pace din spatele minții, pare a fi un zgomot.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Doar omul este prizonierul cunoașterii, Dumnezeu este infinitul, imuabil și incognoscibil. El Este simpla Prezență, Existență NEASOCIATĂ NICI UNUI GÂND! Orice formă de cunoaștere este doar limitare, simplă ignoranță despre care tot gândul își închipuie că e nelimitată! Dumnezeu este sfârșitul oricărei cunoașteri și reînceputul, eternei tale iubiri! Iubirea de "A-Fi" este chiar Dumnezeu cel viu! Doar mintea în rătăcirea ei își imaginează că și Dumnezeu are o minte, eventual una "universală" prin care "înțelege" suferința minții umane rătăcite și o știe la fiecare milisecundă. Dar doar partea suferă de cea mai cumplită și închipuită boală numită "separarea" sau "mintea mea". Dar Întregul, Absolutul Fiind neschimbător, veșnic același, nu este desprins de nimic și atunci la ce i-ar trebui o minte, ce să facă cu ea? Să supraviețuiască? Să nu își piardă "forma"? Dar are el vreo formă? E vreo formă nemuritoare? Doar frica de separare și implicit de disoluție a făcut omul să inventeze o minte pentru "supraviețuire" pentru "siguranța formei". Dar știi ceva? Cerul, oceanul, animalele, păsările, florile, o mulțime de specii nu au minte și în mod paradoxal vor exista și după ce specia umană datorită minții, care e lăcomia însăși, va dispărea.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tu ești Sinele în care inclusiv ideea sau credința că ești sinele apare și dispare! Ideea tu ești Sinele este sinonimă cu ideea eu sunt bunicul broscoi.) Nici pe tine nu te face să fii Sinele nici pe mine bunicul broscoi!) Poți să mă crezi un nesuferit când nu-ți confirm fanteziile, dar este mult mai bine pentru tine decât să te iei drept ceea ce nu ești și să ieși la dans cu iluzia și sora ei ignoranța! Tu ești Sinele, dar asta nu e o idee sau trăire în minte. Este realitatea indestructibilă și eternă care ești, nu naivitate și fantezie! În Acela orice cuvânt despre Acela este o minciună! Doar Jnaninul este Acela indiferent dacă vorbește sau păstrează tăcerea și asta pentru că jnaninul nu vorbește niciodată! A gândi sau a crede că ești Sinele este începutul "călătoriei", nu destinația! Tu ești Sinele în care inclusiv ideea sau credința că ești sinele apare și dispare!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă realizezi cu adevărat că absolut orice imagine, orice trăire care vine și pleacă nu este reală, pentru că Sinele este chiar Acum și chiar Aici, pentru că Sinele este veșnic, Sinele îl ești dinaintea corpului și vei fi după ce corpul nu va mai fi, îl ești chiar în această clipă, atunci în mod automat vezi că tot ceea ce vine și pleacă nu este Sinele. Poate o experiență care vine și pleacă să fie Sinele? Iată de ce zic Samadhi nu are nici o legătură cu Sinele. Samadhi este o stare indusă de minte, creată de minte în urma unei practici.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă vrei să îți controlezi mintea și confunzi asta cu iluminarea, atunci da, poți să îți ții ochii nemișcați. Dar dacă vrei cu adevărat să scapi din ghearele ei, dacă vrei să te iluminezi vei realiza cât de hilar, ca să nu spun de râsul curcilor este să încerci să ții mintea nemișcată cu mintea și să pretinzi un astfel de butoi cu pulbere în clocot, ar fi iluminarea. Așadar, dacă realizezi că iluminarea NU ESTE PENTRU MINTE, CI DE MINTE, atunci ce face sau ce nu face mintea nu mai are nici o importanță. TU NU VREI SĂ CONTROLEZI MINTEA, CI SĂ SCAPI din condiționarea, hipnoza ei, să o transcenzi. Dacă ai putut să mă urmărești până aici fără să ți se fi ars circuitele, vei realiza că a spune căci mișcare pupilelor înseamnă "activitate mentală" e cea mai mare escrocherie și o imensă idioțenie, pentru că procedând astfel, tu continui să te uiți la minte, să o scarpini în "fund", să o controlezi în loc să REALIZEZI CĂ TU NU EȘTI MINTEA, CI EȘTI CONȘTIINȚA INFINITĂ în care nu există nici o activitate mentală, psihologică în afară la acel 1 la % visat pe undeva la periferia conștiinței.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu, de abia acum te invit să ieși din ceață! Așadar, nu mă crede, nu-l crede, nu-i crede și mai ales NU TE CREDE! Tărâmul Acesta este un tărâm fără căi! Sau cum atât de profund spunea Iisus: "Necunoscute sunt căile Domnului!" Cum ar putea atunci mintea omenească să-l cunoască și să facă o "cale a pupilelor"?0 Sinele e continu, cum îți vei ține pupilele nemișcate în somn? Acolo respirația și bătăile inimii rămân suverane. Tot ceea ce natural faci tu, ții tu, vei pierde tu. Doar Sinele e veșnic. Ești de destul timp pe această pagină Satsang ca să fii ceva mai serios în introspecție decât să crezi o joacă de copil drept vreun adevăr absolut? Am întâlnit de-a lungul timpului: hoți, cerșetori, actori, ca să nu mai zic yoghini care își țineau pupile nemișcate timp îndelungat, nu mai zic de trăgătorii de elită, lunetiști sau simpli vânători, care nu își mișcă pupila perioade lungi de timp, oare să însemne aceasta au vreo realizare lăuntrică? Ceea ce ești, ești dinaintea formei și vei fi implicit după ce această formă va pieri! Așadar la realitatea ta nenăscută și eternă te invit eu, veșnic liberă de formă și nu la cascadoriile oculare ale minții sau formei omenești! Sper să realizezi măcar în germene profunzimea!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Prinde Asta și ești liber! I: De ce ratez iar și iar deși încerc mereu și mereu întâlnirea cu Sinele meu? A. M: Pentru tu crezi că asta e despre ceea CE FACI, NU DESPRE CEEA CE VEȘNIC ESTI! Îți închipui personalitatea ta nu e suficient de sculptată, de evoluată pentru topirea sau să îi zic întâlnirea cu Sinele tău. Crezi că mai trebuie să adaugi ceva, să elimini altceva, să mai practici ceva, să ajungi.. undeva, etc. Și absolut toate gândurile astea te țin și mai mult prizonierul persoanei. Observă faptul tu te poți desprinde de absolut toate aceste gânduri, te poți desprinde chiar acum, la fel de natural cum o faci la intrarea în somn de întreaga minte, însă faptul tău de "A-Fi" pe care mintea ta refuză complet să-l vadă, și nici nu poate, în această căutare rămâne suveran. Reînvață natural să fii fără să știi, fără ca mintea, gândirea să-ți gireze asta, și această Absență Este Totul. Când această Absență se manifestă ca și primul gând, gândul existenței sau "Eu-Sunt" fără gânduri, această Prezență este însăși parfumul eternei noastre Absențe!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Urmăriți să rețineți că ceea ce sunteți cu adevărat sau Sinele Pur, fiind pentru dintotdeauna și pentru întotdeauna, fiind dincolo de timp, veșnic, atemporal, nimeni și nimic nu îl poate urma. Da, par să fie niște asocieri temporare, cu niște forme de vis, dar imediat ce te-ai trezit, vei vedea că de fapt nici măcar nu ai fost născut vreodată. Nici măcar nu ai fost creat vreodată! Poate o minte educată, intelectualizată, adică îmbibată de acest virus al separării, al gândirii, să accepte asta? Poate mintea să accepte tu ești Însăși Inima Nenăscutului care este manifestarea onirică a tot născutului?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Recunoașterea Sinelui, sau Realizarea Spirituală Ultimă, Libertatea Absolută, nu are nici o legătură cu condiția ta fizică, cu vârsta, sau cu sexul/genul. Indiferent de ipostaza în care te afli, iar uneori cu cât acesta este mai alterată, TU TREBUIE SĂ FII, exact acest fapt de "A-FI" este Sinele. Nu, cum ești!? Cum ești, este relativ, dar faptul de "A-Fi" chiar și atunci când nu ești, este Absolut! Cine poate să accepte Asta? Ideea falsă, vei recunoaște Sinele, viața veșnică când te simți foarte bine, e complet falsă și e dată doar de exacerbarea ego-ului, nu de vreo realizare spirituală indubitabilă!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

De ce "caută ego-ul perfecțiunea în atenție"? Pentru suferă de paranoia controlului, d-aia. Prin atenție doar întărești "eu"-l imaginar, sau Sinele fals. Abandonează atenția ca și orice idee de a ajunge aici și te vei regăsi Aici ca însăși iluminarea iluminării. Nu mă întreba cine face asta! Pentru că o să te întreb cum faci asta la intrarea în somn? Obsesia controlului nu e niciodată libertate, ci paranoia. Cum îți vei controla pupilele noaptea în somnul profund când nici măcar inima sau respirația nu o controlezi tu? Tu, Sinele ești fără formă, de aceea ești etern. Doar reține acolo unde există "tu" și "eu" nu există Dumnezeu!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Sinele e veșnic fără formă, el nu ia nici o formă. Nici măcar forma lui Iisus, Buddha sau Profetul. Fiind totul din întreg, formele doar se aprind și se sting în El ca licuricii în noapte, ok? Forma nu poate lua un sine, după cum luna nu poate avea lumină pentru că lumina ei aparentă e doar o reflexie a luminii soarelui. Forma fiind efemeră nu poate lua în posesie Sinele care este etern. Nu există decât un singur Sine și acela este Dumnezeu, Spiritul necreat. sau poți să îi spui cum vrei pentru că El nu poate fi definit de cuvinte. A crede forma poate lua un sine e ca și cum un delfin ar poseda un ocean. Iar expresia "Sinele ia o formă umană" se referă la faptul un val din ocean datorită frigului a înghețat. El nu este desprins de ocean și nici nu poate pleca din el.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

EXISTĂ VREO MINTE CARE TE POATE ELIBERA, CARE SĂ LUCREZE ÎN FOLOSUL LIBERTĂȚII TALE? Sau toate mințile - ca și cum ar exista mai multe, da, fie - lucrează "doar pentru propriul lor nesaț de a dobândi" - putere, bani, sex, influentă, spiritualitate, puteri paranormale etc., - DOAR PENTRU MAYA? Iluzia minții, pentru un naiv ca tine sau oricare altul este să te prindă cu pozitivul și negativul, nu-i așa? Ea mititica îți va spune: "Hai, mă, că nu toți oamenii de știință sunt tonți, răi! – da, în rai. Și odată ce te-a prins cu hipnoza binelui și răului nici măcar nu omai realizezi că ești TOT în sclavia ei. Eu nu am ceva cu ființa cutare sau cutare, ci doar demasc hipnoza acelei conștiințe prinsă în minte, acelei minți, demasc nesațul ei de a dobândi, PENTRU CĂ ABSOLUT TOATE MINȚILE FUNCȚIONEAZĂ DOAR PE BAZA ACESTUI NESAȚ DE A DOBÂNDI. Funcționează pe baza "eu"-lui efemer hulpav mereu și mereu de mai mult. Indiferent dacă o minte spirituală are ca nesaț de a dobândi "experiențe spirituale transpersonale, sau stări spirituale model, etc, etc", indiferent daca o minte vrea să vindece tonți oamenii, și să descopere elixirul de viață veșnică pentru rahatul-corp, indiferent dacă nesațul ei de a dobândi este bunătate, sănătate, bani și prosperitate pentru întreg pământul.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nici o minte nu trebuie disciplinată dacă realizezi Sinele. Sinele strălucește atunci când mentalul dispare. Indiferent dacă mintea unui realizat este activă sau nu, doar Sinele există (cu adevărat) pentru el, căci mintea, corpul și lumea nu sunt despărțite de Sine. Ar putea oare toate acestea să fie altceva decât Sinele? Atunci când ești conștient de aceasta, când ai înțeles acest adevăr, pentru ce ți-ai mai face griji din pricina acestor umbre zadarnice? Cum ar mai putea ele să afecteze Sinele?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Spiritual Teaching of Ramana Maharshi Paperback" de Ramana Maharshi este disponibilă pentru comandă online la 77.99 lei.

Cine face: omul sau Dumnezeu? Dragul meu, întrebarea ta e o capcană, dar nu pentru mine, ci pentru tine... Dacă faci tu, ego-ul tău se va umfla în pene, dar dacă face Dumnezeu, atunci ai găsit un vinovat la toată năpasta acestei lumi. Dacă Dumnezeu face, atunci această lume trebuie să fie reală, nu-i așa? Mintea îți spune Dumnezeu a făcut lumea în 7 zile, dar pe ea, neprihănita, nu a terminat-o nici până acum, nu? Mintea spune astfel de aiureli, nu Dumnezeu. Așadar, orice variantă ai alege, vei fi în capcana facerii și deci a minții. Întrebarea corectă ar fi: MAHARAJ, EXISTĂ FACERE? Și firește, răspunsul este: "Nu, nu există." Tu, într-un vis, visezi ai făcut o mulțime de lucruri sau că "Dumnezeu" a mai făcut o lume pentru tine, dar imediat ce te trezești, vezi că de fapt, nimic nu era adevărat, doar visai asta. Când te vei trezi și din cel mai lung vis al tău numit "veghe", vei vedea că de fapt, nu există nici o facere, doar visai asta. Noi nu am fost născuți vreodată și atunci, cine face? Doar Dumnezeu, Sinele, e Real. Noi suntem unicul Dumnezeu! Mintea este ireală! Iată de ce, ceea "ce faci" nu are absolut nici o legătură cu ceea ce ești. Ceea ce ești, e dintotdeauna și pentru totdeauna, dar Întreaga facere a acestei lumi e doar deșertăciune sau vremelnică visare!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Așadar, ce va înțelege căutătorul, care este Adevărul ce NU poate fi ținut prizonier în carapacea, închisoarea cuvintelor? Adevăr care firește nu poate fi decât infinit si indescriptibil și firește liber de închisoarea cuvintelor a conceptelor? Oamenii aceștia gen Laurențiu sau Cosmin tot mai caută Adevărul în ce au spus diferite ființe realizate și tocmai de aceea încă nu l-au găsit, dacă doar pentru o secundă l-ar fi căutat în propria lor inimă ar fi realizat că ei sunt Adevărul, Adevărul e chiar aici, chiar Acum, veșnic fresh, liber de cuvintele oricui și fiind infinit liber de orice descriere. Adevărul e atât de simplu încât nici un gând sau minte nu-l poate prinde sau descrie! Nu poate fi monopolul unei religii darmite unei tehnici. Nu există nici o cale pentru adevăr pentru că adevărul este veșnic Aici! "A-FI" neasociat cu gândul este simplitatea sau inima libertății.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Serios? Chiar poate să îți fie dat saunu îți fie dat să fii ceea ce dinainte de toți veci ești deja? Tu ești deja Sinele, refuză să atingi orice gând implicit acesta, iar persoana se va nărui în veșnica ta libertate. Nu poate să îți fie dat sau nu să fii Sinele, ești din totdeauna și pentru totdeauna Sinele. Refuză să atingi absolut orice gând, lasă-l să se stingă, implicit gândul "eu" și chiar acum poți recunoaște aceasta. Nu există nici o condiție pentru "A-Fi" pentru că deja tu ești!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nimic nu se pierde, pentru că nicio formă nu există cu adevărat (absolut). Fiecare creație este un avatar pentru Oceanul Esenței, prin care Viața se manifestă sub diverse forme. Când forma se raportează la formă, apare egoul - sinele fals - care ține forma departe de ceea ce nu este formă, pentru că forma este o expresie a Lipsei de Formă. Liniștea din care provine sunetul, este lipsită de formă, lipsită de orice crede omul despre Ea, pentru că o idee care pleacă în direcția Liniștii joacă rolul unui ghid către Liniște, însă o idee nu poate cuprinde niciodată Liniștea, pentru că Liniștea nu este gând, o idee, un concept. Liniștea nu este o formă, ci sursa fiecărei forme, întrucât fiecare formă este un sunet, iar sunetul provine din Liniște. Nimic nu desparte sunetul de Liniște, în afară de identificarea sunetului cu sunetul, așa cum nimic nu desparte valul de Ocean, în afară de identificarea valului cu valul. Prin conștientizarea Liniștii ce precede sunetul, sinele fals al sunetului este slăbit, iar dacă sunetul se eliberează de sinele fals, se eliberează de ceea ce îl desparte de Ceea Ce Este El Cu Adevărat. Acolo unde nu este identificarea cu "eu", nu este iluzie, iar acolo unde iluzia nu penetrează, suferința nu își poate susține existența, pentru că suferința însăși este o reflexie a iluziei.

în Întoarcerea la Liniște, Conștiința pură
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Intoarcerea la liniste" de Cătălin Manea este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -20.00- 11.99 lei.

I: Atmaji, primă dată când am venit în București, în Satsang asta a fost "tema" "puterile paranormale". Presupun extratereștrii fac parte din aceeași categorie. A. M: Da, doar că ei încă nu știu asta. Astfel de distrageri infantile pentru joaca adulților imaturi sunt extrem de atractive pentru minte, ca să-l poată evita cu "brio" pe Dumnezeu. E complet uimitor cum oamenii ăștia nu-și văd faptul lor seren de "A-Fi", dar văd extratereștri și alte orătănii horror. Pur și simplu venerăm mintea care ne minte și ne distrage de la simpla prezență, sau Dumnezeu!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cel mai mare rău inventat de Aghiuță de minte, este "știința". În fapt, tot ceea ce numești "Știință" e doar o altă poveste naivă, inventată de gând, pentru a adormi copiii! Când afirm că e cel mai mare rău, afirm că tot ceea ce tu numești "știință" pornește de la premisa falsă a formei, materiei și deci a separării pline mereu de frică și suferință. "Științific vorbind" - ce boală o fi asta? - tu chiar crezi că ești o formă rătăcită de alte forme, și exact această educație primară handicapată, te pune pe linia suferinței. Tot ceea ce voi oamenii seduși de minte denumiți "adevăr științific" este doar o rușine, o minciună gogonată a minții, pentru a nurecunoaște eterna voastră ființă. nenăscută și deci implicit fără formă. Oare cum ar putea handicapatul de gând finit să cerceteze "științific" infinitul fără gândire? A crede în "Știință" înseamnă a trăi o viață jalnică grevată de separare și suferință. Nu este nimic științific în "Știință" ci este doar gândul minciunii, adevărata știință presupune să începeți prin a cerceta "eu"-ul care se pretinde o astfel de trăsnaie.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook