Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nimeni nu are puterea de a schimba pe altcineva. Cât de multă lume intră în relații în ideea că "nu îmi plac câteva lucruri la partener, dar le schimb eu pe parcurs", doar ca să se trezească apoi că, de fapt, acele lucruri se amplifică pe măsură ce relația se desfășoară. Știi de ce? Pentru că acele lucruri care nu îți plac la celălalt, îi aparțin și fac parte din "a fi el însuși". Poți să îl obligi o vreme, și partenerul, din "iubire", va renunța la sine însuși o vreme. Dar va avea resentimente și te va pedepsi și se va răzbuna prin comportamentele care știe că nu îți plac, pentru că nu îl accepți așa cum e. Pe de altă parte, când celălalt se schimbă așa ușor la cererea ta, înseamnă că nu e o persoană foarte puternică, cu coloană vertebrală și personalitate, nu? Și cine poate fi atras irezistibil de un om slab? Cei din jur pot fi schimbați cum vrei tu, cu o condiție. SĂ TE SCHIMBI TU PRIMA OARĂ. Când cerem ceva de la un partener, înseamnă că e ceva ce nu ne oferim noi singuri și cerem de la altul. Până la urmă, în viață, fiecare este responsabil pentru propria sa fericire, pentru rezultatele sale și pentru calitatea vieții și a relațiilor, a iubirii pe care o simte și o primește sau o oferă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Tot ceea ce cerem altora, e ceva ce nu ne acordăm noi singuri. În cazul atenției, persoana care se plânge că nu primește atenție de la partener, este persoana ce nu își acordă ei atenție și altfel, transmite un mesaj către lume: "Eu nu merit atenție, nici măcar eu nu mi-o acord." Un alt om niciodată nu îți va oferi ceva ce tu spui că nu meriți prin comportamentele și atitudinea ta. Ce înseamnă să îți acorzi tu ție atenție? Depinde de fiecare. Poate să îți acorzi mai mult timp pentru pasiunile tale, poate să mergi la sală, poate să te dezvolți personal, înveți o limbă străină, sau orice altceva. Ce se întâmplă când tu îți acorzi ție atenție, când devii o persoană mai bună, mai valoroasă, mai evoluată? Începi atragi oameni ca și tine în jurul tău. Cei din jur încep să îți acorde mai multă atenție. La final, ce crezi că va face partenerul tău când vede că te ocupi de tine, alți oameni îți acordă atenție și ai devenit o persoană interesantă? Cel mai probabil, îți va acorda mai multă atenție.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă îți imaginezi într-o relație de cuplu intri ca să iei de la partener, vei suferi atunci când aștepți primești și nu ți se dă. Dacă îți imaginezi că relația de cuplu este ca să te facă fericit, vei suferi atunci când te trezești singur pentru o clipă și îți dai seama ce viață de rahat ai. Dacă îți imaginezi iubirea "se primește" de la celălalt, vei suferi atunci când vei uita iubirea se "autogenerează" în fabrica din sufletul tău. Dacă îți imaginezi într-o relație de cuplu trebuie să îți lași deoparte libertatea, propriile nevoi, hobby-urile și prietenii, vei suferi de fiecare dată când vei fi șantajat în numele iubirii să renunți la tine iar la sfârșit – suferința suprem㠖 când ești părăsit pentru că ești un om fără coloană vertebrală care a renunțat așa ușor la propriul suflet. Iar cea mai mare suferință este atunci când ți-ai format părerea despre iubire din ce spune religia, mass-media și anturajul tău. Ai un compas perfect al iubirii în inima ta. Acolo știi tot timpul ce e bine și ce e rău, știi când mergi pe un drum greșit sau unul al împlinirii, când e timpul să se încheie o relație sau să înceapă una. Nu asculta pe nimeni, nici pe mine, când vine vorba de iubire. Dar ascultă-ți vocea interioară cu sinceritate brutală. Și atunci vei știi tot ce ai nevoie știi despre iubire, relații, îndrăgostire, fericire.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Poți avea încredere în sine prea multă? Nu. Pentru că încrederea în sine înseamnă să te cunoști în mod realist pe tine la adevărata ta valoare și capacitate. Aroganța este exact opusul. Să nu te cunoști pe tine deloc și să te supraevaluezi pentru ca apoi să fii adus la realitate de diverse lovituri pe care viața sau oamenii din jur ți le dau, așa cum și Icar a nesocotit sfatul tatălui de a nu se apropia prea mult de soare. Oamenii cu multă încredere în sine se concentrează pe fericirea lor prima oară știind că doar atunci când suntem noi fericiți și avem tot ce ne trebuie putem să oferim și celor din jur ajutor. De exemplu, când nu aveam bani și mă luptam fiu eu un om împlinit și fericit, nu puteam să îmi tratez părinții cu iubire și înțelegere pentru că aveam prea multe frustrări și îi consideram vinovați pentru anumite lucruri din viața mea. Când mi-am dobândit independența pe toate planurile și am devenit un om împlinit sufletește, am ajuns să îmi iubesc părinții mai mult ca pe oricine, să îi respect, să îmi fac timp pentru ei și să îmi doresc să îi ajut cât de mult pot. O schimbare de 180 de grade! Tu cât ești de împlinit în acest moment? Cât ești de dispus oferi celorlalți din preaplinul tău?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ne urmărim propriile ambiții cu egoism și apoi ne plângem de lipsa de altruism a lumii. Îi respingem pe oamenii care nu ne plac și pe care nu îi considerăm suficient de frumoși, atrăgători, cu statut social dar plângem lumea e rea și lipsită de iubire pentru noi când defapt suntem tratați exact cum îi tratăm noi pe cei care ar avea nevoie de aceleași lucruri ca și noi: iubire, atenție, grijă. Ne plângem de lipsa de cultură din mass media în timp ce măsurătorile arată clar audiențele cele mai mari exact pe incultura de care ne plângem cu atâta ipocrizie. Lumea se schimbă foarte ușor când te schimbi tu. Arată tu altruism, iubește-i pe cei care nu au parte de iubire, aruncă televizorul pe geam și ai grijă ce cumperi și cui acorzi atenția ta. Răul pe care tu îl percepi în lume nu ar exista dacă nu l-ai hrăni chiar tu. Când începi schimbarea?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Crezi rolul unei relații este să te facă fericit? Câți dintre noi am fost învățați că e important să ne găsim pe cineva cu care să avem o relație de cuplu pentru că asta ne va face fericiți? Probabil, la un moment dat, toți am crezut asta. Însă din start, avem o mare problemă, încă din cum este formulată această speranță. "Vreau ca cineva mă facă fericit". Adică există joburi pe piață care au în fișa postului "să îți faci partenerul fericit". Cu cât e plătit? Dacă un om nu e fericit poate altcineva să îl facă fie? Pentru cât timp? Dacă eu îl fac pe partener fericit, cine mă face pe mine? Dacă amândoi suntem nefericiți ce se întâmplă? Cine se sacrifică pentru cine? Când nu am partener, nu pot să fiu fericit? Acest model de gândire naște foarte multe probleme și creează foarte multă suferință iar pentru mine, fericirea, împlinirea și bucuria în viață a venit când am realizat că o relație nu are ca scop să te facă fericit, ci să te facă evoluezi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cine pune relația pe primul loc, pierde jocul înainte de a începe pentru că relația nu poate fi un scop al vieții. Relația este o unealtă pentru ambii parteneri, pentru evoluția lor și doar o legătură spirituală îi poate ține împreună. În relație, singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să dai, dacă ai ce să dai. Dacă nu, ești responsabil cu umplerea propriilor rezervoare de iubire. Am făcut greșeala mă agăț de partener și am suferit cumplit, la fel ca multe alte cupluri în care partenerii ajung să se țină ostatici unul pe altul în relații dependente și bolnăvicioase. Nu am mai repet această greșeală. Oamenii sunt născuți și mor liberi și ei sunt singurii care au dreptul își decidă soarta. Iar fericirea într-o relație de cuplu nu vine din relație ci din felul în care fiecare partener știe să se facă fericit și împlinit singur și apoi se oferă voluntar și de bunăvoie celuilalt.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cum poți tu să îți asumi responsabilitatea pentru alții, când tu nu ți-o asumi complet pentru tine? Când nu îți asumi responsabilitatea 100% pentru viața pe care o ai, iubirea pe care o ai sau nu, banii pe care îi ai sau nu și pentru orice este sau nu în viața ta în acest moment. Cum ai putea fii un exemplu și să fii sprijin pentru alții? Când ești o victimă a circumstanțelor, când îți petreci jumătate din viață dând mult din gură despre ce o să faci și cealaltă jumătate găsind scuze pentru că nu ai făcut, cum ai putea faci ceva pentru semenii tăi? Nu e ușor să ajungi alfa, dar faci un pas foarte mare în direcția bună atunci când faci primul pas. Asumă-ți responsabilitatea și spune: întreaga mea viață este consecința și rezultatul acțiunilor mele din trecut. Îmi pot schimba întreaga viață, schimbându-mi acțiunile și comportamentele.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Altruismul poate fi blestemul cel mai mare care se abate asupra ta. Altruismul nu este niciodată începutul în relațiile interumane, cu atât mai mult în iubire. În iubire, dai din ce ai sau din ce ești, ca să îl parafrazăm pe Arsenie Boca. Dar ce ai sau ce ești vine din ceea ce îți acorzi tu ție. Mai simplu, prima oară acumulează tu ca să poți dai ceva. Adică fii egoist la început ca să îți permiți luxul mai târziu de a fi altruist. Fă-ți lista cu ce vrei tu pentru tine. Și pune-o în frunte ca toți cei care te văd zilnic să știe clar care îți sunt prioritățile. Pișă-te pe nevoile altora până când ale tale nu sunt satisfăcute pentru că altfel o să te duci în mormânt tu și îi tragi și pe ceilalți după tine într-un vârtej de reproșuri, răzbunări și resentimente pentru că ți-ai cheltuit viața încercând să îi faci pe alții fericiți doar ca să constați ai încercat hrănești un sac fără fund. Prima oară, fiecare e responsabil de nevoile lui. Fă orice e posibil ca să fii fericit. Apoi, poate vei avea șansa să și dai din ceea ce ai. Din iubirea ta, din timpul tău, din abundența ta materială sau spirituală. Prima oara ești tu. Cine spune altceva vrea obțină ceva de la tine și nu știe cum decât încercând să te facă să te simți vinovat invocând altruismul. Adică fii tu altruist, egoistul din mine vrea ce ai tu.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu lăsa fericirea ta să depindă de altcineva sau ceva pentru că vei avea parte de dezamăgiri. Învață zâmbești pentru nimic, mulțumești pentru tot și să fii recunoscător pentru ce ai. Vei fi surprins de câte lucruri frumoase poți vedea în jurul tău dacă îți schimbi puțin modul cum privești lucrurile. Ce cauți aia găsești! - ești pesimist, găsești probleme; ești optimist, găsești un motiv pentru a râde la fiecare greșeală pentru că știi ai învățat o nouă lecție.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Motivul pentru care nu ai iubire în viața ta este același pentru care nu ai toate celalalte lucruri în viața ta. Nu ai fost învățat ce este iubirea și cum se trăiește iubirea. În primul rând iubirea și atracția sexuală nu sunt același lucru dar avem nevoie de ambele în viața noastră. Iubirea fără atracție sexuală poate duce la prietenie. Iubirea are multe laturi. E iubirea părintească, iubirea de țară, iubirea de prieteni, iubirea de sine și multe alte feluri de iubire. Când un bărbat și o femeie se iubesc și sunt și atrași unul de altul sexual, poți aibă o relație de cuplu normală în care există și sex și iubire, care merg minunat împreună. Totuși, majoritatea oamenilor pică exact examenul iubirii. Emoțiile atracției sexuale sunt foarte puternice și îi fac pe oameni simtă anumite lucruri care pot fi confundate cu iubirea sau se amestecă de obicei cu iubirea. Câteva din emoțiile atracție sexuale sunt: Fluturi în stomac, gelozie, posesivitate, dorință sexuală foarte puternică, dorința de a petrece timp cât mai mult cu persoana de care suntem atrași, dorința de a ne fi satisfăcute nevoile de afecțiune și sex. Câteva din stările iubirii sunt: Acceptare necondiționată a celuilalt, înțelegerea faptului că celălalt e diferit și frumusețea lui tocmai aici se află, dorința de a-l vedea fericit pe celălalt chiar dacă asta înseamnă ca celălalt să nu mai ne satisfacă nevoile. Ca simplificăm, atracția sexuală VREA IA, iubirea VREA DEA.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tu vrei fericire? Vrei împlinire, bucurie? Vrei sănătate, bani și iubire? Vrei ai un sens al vieții clar și limpede? Vrei toate frumusețile și comorile acestei lumi? Atunci de ce ești o victimă? De ce te plângi cât e de greu, în loc să îți repeți întrebarea "ce pot face găsesc soluții la problemele mele?" Tu cauți soluții și evoluție sau cauți confirmarea ești praf și că vei fi o persoană necăjită și depresivă toată viața? Tu vrei iubire sau de fapt îți place suferi când ești tratat ca un preș de șters picioarele de către parteneri? Pentru că iubirea și un partener care își bate joc de tine, nu au ce să caute la un loc. Faptul că nu am haine frumoase și de firmă, merg cu troleibuzul sau că nu am prieteni nu înseamnă că nu sunt bun și valoros. Ceea ce am în interiorul meu este ceea ce îmio putere uriașă care poate schimba totul în viața mea. Haine, mașină și prieteni, precum și relații de cuplu sau vocație pot avea, făcând niște pași concreți pentru asta. Dar nu voi avea nimic dacă în interiorul meu NU ÎMI DORESC CU ADEVĂRAT ASTA.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

În momentul în care partenerul este cel care îți satisface încrederea în tine, deja ai gustat din primul și cel mai toxic drog care dă dependenț㠖 anume valoarea ta depinde de altul, și nu de tine. Nu ți se pare nimic ciudat în acele momente pentru că doreai de mult timp vină un salvator să te salveze din propria mizerie în care te vedeai tu. Când ai ajuns aici, ești deja dependent complet de celălalt. O începi să îi accepți orice mici abuzuri emoționale. La început, nu te deranjează deloc pentru că oricum îți oferă enorm de mult pe partea cealaltă. Simți cât de mult te iubește și te apreciază! Cum? Numai tu știi în imaginația ta asta! Așa că îi treci cu vederea faptul deja partenerul începe să te critice și să te demoralizeze. Ai senzația că doar ți se pare, că e ceva de moment, lipsit de importanță. Gândește-te puțin la această capcană mascată și încetează -i mai lași pe cei din jurul tău dețină controlul asupra ta.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

În ciuda credințelor populare, căsătoria nu este o legătură care constrânge, ci una care lasă liber. Un partener îi dorește celuilalt cea mai mare fericire, exact în același mod în care dorește cea mai mare fericire pentru sine însuși. Îl iubește pe celălalt partener, așa cum se iubește pe sine însuși, cu o dragoste egală.

în Liniștea inimii
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Cuvinte de intelepciune pentru fiecare zi. Un calendar spiritual" de Paul Ferrini este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -15.00- 8.99 lei.

Unii oameni nu te pot iubi pentru că nu se iubesc pe ei înșiși. Nimeni nu poate iubi pe cineva mai mult decât se iubește pe sine însuși deoarece nu are cum să înțeleagă iubirea dacă nu o simte mai întâi pentru propria sa persoană. Când un om îți spune că te iubește mai mult decât pe sine însuși să ai în minte acea persoană încearcă își umple golurile interioare prin relația cu tine și, în același timp, încearcă să îți predea ție responsabilitatea fericirii sau chiar a vieții sale.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Îndrăgostirea este despre sex. Relații de cuplu sunt despre iubire și dăruire. În sex, am o nevoie uriașă pe care o vreau satisfăcută. În iubire, am de dat timp, energie, resurse și tot ce am, pentru a-l ajuta pe celălalt să elimine suferința din viața lui, și să pot să contribui măcar un pic la starea lui de bine și fericire. Iubirea nu există când este pretinsă și cerută. Nu avem control asupra iubirii pe care o primim, avem doar control asupra iubirii pe care o dăruim. De aceea, îndrăgostirea este egoism, pentru că urmărește interesul individului. Mulți se vor revolta și vor spune "dar eu când sunt îndrăgostit fac orice pentru cel de care m-am îndrăgostit". Ok, și când celălalt îți întoarce spatele și nu apreciază ce faci și nu îți răspunde cu aceeași monedă, cum te simți? Cum te simți când ești îndrăgostit de cineva care nu este îndrăgostit înapoi de tine, ci de altcineva? UPS! Iubirea nu este pentru oricine pentru că nu oricine poate să dăruiască fără spere la răsplată. Însă oricine își poate descoperi și dezvolta capacitatea de a iubi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Un om evoluat are tot ce îi trebuie în el: încredere, putere, energie, curaj, caracter, iubire, loialitate, inteligență și alte mii de diamante. Aceste lucruri interioare nu pot fi furate, distruse sau diminuate de nici o forță exterioară. Când ai putere interioară și trăiești viața în varianta ta superioară nu te poate răni nimeni. Dacă pierzi o sumă de bani, nu te plângi ești ratat, neatent sau incompetent ci realizezi atât a costat înveți o lecție. Dacă partenerul de viață te părăsește, înșeală sau minte și simți asta te trage în jos, poți considera că partenerul s-a descalificat singur și nu poate face parte din viața ta. Nu trebuie faci eforturi urmărești corectitudinea celor din jur, să îi prinzi mințind sau înșelând pentru ca apoi să exclami: "ȘTIAM EU!" Și ce dacă știai? Nu poți controla ce simt, fac sau sunt cei din jur. Dar poți controla starea ta emoțională și atitudinea față de ce simt, fac sau sunt cei din jur. Nu uita: Ceea ce ai în interiorul tău nu poate fi furat, distrus sau devalorizat de nici o forță exterioară. Ai o putere uriașă în tine iar cei care îți fac rău acum se descalifică singuri în timp ce tu îți crești puterea interioară și devii un om superior. Lucrurile nu sunt niciodată cum par la o primă vedere. Fii inteligent și caută adevărul din spatele aparențelor!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Motivul pentru care oamenii nu trăiesc iubirea este înțelegerea greșită a iubirii. Dacă întrebi un om ce vrea în iubire, îți va descrie calitățile unui partener ideal, dar nu îți va spune defectele. Îți va spune ce vrea trăiască cu acel partener, dar nu se gândește ce își dorește partenerul să trăiască. Va spune vrea iubire și atenție și ca cineva aibă grijă de nevoile lui, însă nu se gândește la nevoia partenerului de atenție, servicii, afecțiune, timp. Nu înțelege care este rolul unei relații de cuplu în viața noastră, anume să ne fie o oglindă în care să ne vedem cu bune și rele și mai ales învațăm iubim ceea ce nu ne place la noi, văzând în partener și latura noastră întunecată. Relația de cuplu nu este doar apus și răsărit pe malul marii într-un weekend de august lipsit de griji. Relația de cuplu este muncă multă care are ca rezultat final evoluția.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Vreau realizezi toată greutatea stă pe umerii tăi. Tu ești singura persoană responsabilă. Pentru că o persoană alfa e responsabilă pentru binele grupului și este datoare să îi protejeze pe cei din grupul său. Tu poți faci asta de mâine? Financiar, emoțional, spiritual, ești pregătit? Dacă nu, ce faci ca să te pregătești pentru asta? Te-ai gândit vreodată că nu are cine să aibă grijă de tine și ești singurul care trebuie își poarte de grijă? Poate ești privilegiat. Poate ai părinți care te mai ajută. Poate mai ai un partener de cuplu, soț, soție care te mai ajută. Dar te-ai gândit totul se poate schimba peste noapte și totul poate cădea pe umerii tăi? Cum te pregătești pentru asta? Ți-ai descoperit vocația și știi care e misiunea ta în viață? Îți dezvolți abilitățile și talentele? Ți-ai început afacerea ta ca să nu depinzi de nimeni legat de câți bani faci sau de programul de lucru? Ai grijă de sănătatea ta? Cum mănânci și cât sport faci pe săptămână? Ești capabil oferi iubire și sprijin celor din jur? Din punct de vedere emoțional și psihlogic, ești o fire optimistă, ai umor și ai puterea de a–i încuraja pe alții când le e greu? Poți tu să treci peste obstacole indiferent de ce îți aruncă viața în cale? Ai destui prieteni și o comunitate pe care să te poți baza dacă lucrurile devin foarte grele?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

"Cum ierți, accepți, iubești răul din viața ta, oamenii ce se autodistrug și distrug? Pe cei care abuzează de tine? Pe cei ce îți fac viața un iad?" Nu faci nimic din toate astea. Nu ierți, nu accepți și nu iubești. Nu ai resurse pentru așa ceva decât dacă ești Iisus și probabil nu ești. Ești un om, cu multe slăbiciuni și defecte dar cu un spirit ce are promisiunea unei vieți extraordinare. Așa începi să îți dezvolți personalitatea, lucrezi la abilitățile necesare pentru a te elibera. Locuiești în casă cu dracul? Te muți. Nu ai bani de chirie? Înveți să îi faci. Nu te va ajuta nimeni dar nici nu ai nevoie. Ai nevoie crezi tu în tine, înțelegi deja mulți alții au reușit și că vei reuși și tu. Pune-ți obiectivul pe perete și lucrează la el zi de zi, chiar dacă te găsești în iad. Vei ieși din iad cu puterea muncii tale. Devii o personalitate alfa nu luptându-te cu răul din viața ta, ci devenind tu foarte puternic, independent, ca să te scoți din dramele vieții tale pentru a putea privi lucrurile de la distanță, ca observator. Nu există iubire omenească fără a dobândi putere prima oară.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Vrei mai mulți bani? Îți dorești relații mai bune cu cei din jur? Te uiți cu admirație la cei care reușesc comunice foarte simplu și eficient sau să își creeze foarte ușor relații cu necunoscuți? Vrei fii mai sănătos și să ai alături oameni care să te inspire sau să te încurajeze? Toate se reduc la cine ești tu! La ce înseamnă normalitatea pentru tine. Iar un prim pas ca să îți dai seama din ce poziție pleci este să te uiți la oamenii alături de care petreci cel mai mult timp din viață în momentul ăsta. Direct și indirect, calitatea oamenilor care ne sunt aproape, ne influențează. Așa hotărăște-te ce vrei, începe prin a lucra la tine și fii foarte atent la oamenii din jurul tău. Îți pot accelera sau îți pot frâna evoluția mai mult decât crezi. Iar asta tot de tine depinde! Succesul înseamnă prieteni mai deștepți decât tine.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook