Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Acum 10 ani eram pe stradă, la 5:00 dimineața, în noaptea de Înviere și am avut viziunea că în lume e plin de oameni așa cum e și Pera. Oameni înfrânți, pierduți, depresivi, fără speranță și care depun eforturi uriașe doar ca să își vadă munca irosită sau cu rezultate mult sub așteptări. Oameni care merg prin viață răniți și doborâți de sărăcie, greutățile vieții, lipsa de iubire și atâtea și atâtea nenorociri care se tot adună și nu devin mai puține, ci mai multe. Și eu, Pera, deși încă nu aveam decât rezultate foarte mici, am înțeles în inima și în mintea mea un lucru important: că dacă citesc și aplic, dacă învăț din eșec și repet încă odată cu lecția învățată, dacă perseverez ca un catâr încăpățânat care nu se lasă până când nu cade lat, pot să aleg orice domeniu din viața asta și să ating visuri imposibile. Am știut că toată puterea este la mine și dacă accept asta, pot să fac orice îmi doresc în viață. Și tu ești capabil de acest lucru! Îndrăznește și cere mult de la viață!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Știi care e secretul meu? Învăț. Învăț repede. Dacă ar fi spun ce sunt eu aș spune sunt suma a tot ce e bun în oamenii cu care am interacționat în această viață. Când întâlnesc un om, mă uit ce pot învăța de la el. Ce face el bine, unde gândește sănătos și cum m-ar ajută asta pe mine? Când viața mea era un strigăt de disperare, am descoperit puterea învățării. Orice problemă am, pot să învăț să o rezolv din simplul motiv pentru că nu mă lovesc de probleme pentru prima oară în istoria omenirii. Oameni lipsiți de iubire care au depășit suferința sunt mulți. Oameni săraci care au devenit bogați prin propriile puteri sunt mulți. Oameni bolnavi care au luptat și au devenit modele de sănătate sunt mulți. Și mulți alții sunt cazuri mult mai dificile decât sunt eu. Și acești oameni au lăsat urme, mărturii, cărți, povești, exemple și eu pot să învăț din ele. Tot ce îmi este ușor să fac azi, odată era imposibil. Să merg pe picioarele mele era imposibil odată. Acum e lejer. Să citesc era imposibil odată, acum e o plăcere fără de care nu aș putea trăi. Iubire, bani, sănătate, vocație, socializare și orice mai vrei tu sunt banalități odată ce îți pui mintea minunată te servească și începi te EDUCI.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Viața te testează grav. Des. Fără milă și fără niciun sentiment de compasiune. Dacă se poate renunți și să crapi, nu faci decât să te încadrezi în firescul mamei natură. Cei care reușesc în viață nu sunt firescul, ci sunt excepția. În natură avem dovada perseverența bate totul, inclusiv testul timpului. Apa în timp erodează cele mai dure materiale solide și își croiește drum. Oameni care nu reușesc, renunță. Există aspecte ale vieții în care ar fi o prostie perseverezi și ține de discernământ și de alegere personală când perseverezi și când nu. Cred nimeni nu e în măsură îți spună când să te oprești, decât inima ta. Dacă perseverezi o viață întreagă într-un lucru, doar tu poți spune dacă a meritat sau nu. De aceea, este important să îți alegi bătăliile punând întrebarea: "Îmi place mă lupt și să perseverez indiferent de rezultate?" Când găsești acel obiectiv, vis și domeniu în care poți face asta, nu te opri până când cedează viața sau ți se termină ție timpul pe Pâmânt. Așa fac oameni care reușesc. Restul, nu lasă nicio urmă și trec precum puful de păpădie.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Viața te testează grav. Des. Fără milă și fără niciun sentiment de compasiune. Dacă se poate renunți și să crapi, nu faci decât să te încadrezi în firescul mamei natură. Cei care reușesc în viață nu sunt firescul, ci sunt excepția. În natură avem dovada perseverența bate totul, inclusiv testul timpului. Apa în timp erodează cele mai dure materiale solide și își croiește drum. Oameni care nu reușesc, renunță. Există aspecte ale vieții în care ar fi o prostie perseverezi și ține de discernământ și de alegere personală când perseverezi și când nu. Cred nimeni nu e în măsură îți spună când să te oprești, decât inima ta. Dacă perseverezi o viață întreagă într-un lucru, doar tu poți spune dacă a meritat sau nu. De aceea, este important să îți alegi bătăliile punând întrebarea: "Îmi place mă lupt și să perseverez indiferent de rezultate?"

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Viața te testează grav, des, fără milă și fără nici un sentiment de compasiune. Dacă se poate renunți și să crapi, nu faci decât să te încadrezi în firescul mamei natură. Cei care reușesc în viață nu sunt firescul, ci sunt excepția. În natură avem dovada perseverența bate totul, inclusiv testul timpului. Apa, în timp, erodează cele mai dure materiale solide și își croiește drum. Oamenii care nu reușesc, renunță. Există aspecte ale vieții în care ar fi o prostie perseverezi și ține de discernământ și de alegere personală când perseverezi și când nu. Cred nimeni nu e în măsură îți poată spună când să te oprești, decât inima ta. Dacă perseverezi o viață întreagă într-un lucru, doar tu poți spune dacă a meritat sau nu. De aceea, e important să îți alegi bătăliile punând întrebarea: "Îmi place mă lupt și să perseverez indiferent de rezultate?" Când găsești acel obiectiv, vis și domeniu în care poți face asta, nu te opri până când cedează viața sau ți se termină ție timpul pe Pământ. Așa fac oamenii care reușesc. Restul nu lasă nici o urmă și trec precum puful de păpădie.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Când poți accepta durează 15 ani să obții orice lucru cu adevărat valoros, se întâmplă ceva magic: - îți dai seama că nu poți aștepta 15 ani ca să te bucuri de viață așa că în timp ce faci munca aia, călătoria de 15 ani, începi trăiești mai mult micile bucurii ale vieții. - îți dai seama drumul înseamnă fericirea și nu destinația așa că începi aplici asta în toate aspectele vieții. - înțelegi te poți face pe tine bogat făcându-ți nevoile mai puține, și în același timp realizezi că dacă ai un vis mare pentru care să te trezești dimineața, toate poverile sunt mai ușor de dus. - după câteva luni din această călătorie realizezi ce simplu e să fii fericit și parca nici nu mai îți dorești ajungi la destinație asa repede pentru că nu mai vrei scapi de propria ta viață mizerabilă care acum are sens, și descoperi îți poți iubi viața și te întrebi cum de nu te-ai simțit atât de bine până acum, pentru că deși nu ai mai multe în exterior, simți ai trezit în tine uriașe comori interioare care au fost tot timpul acolo. Ce altceva ai mai învățat din călătoria ta?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Oamenii care reușesc în viață, judecă la fel cum judecă toată lumea. Ei însă nu se lasă orbiți de judecată și găsesc puterea de a găsi ceva bun și în cea mai mare mizerie. Cei mai nefericiți oameni sunt aceia care își blochează capacitatea de învățare datorită altor oameni pentru îi judecă. Când judeci, pui eticheta de "vai de capul tău, ce mă poți tu învăța pe mine?" altor oameni – dar surpriză! Orice om te poate învăța multe lucruri pentru are o experiență unică de viață. Cum e să înveți din experiența tuturor și cum e să înveți doar din a ta? Diferența e uriașă. Diferența e cam aceeași ca dintre oamenii care reușesc și cei care nu. Pentru toți judecăm, dar oamenii care reușesc aleg ce facă cu judecata. Ceilalți se lasă prostiți și sabotați de propria lor minte care – din comoditate pentru a nu face efortul de a gândi suplimentar – pune o etichetă. Și mintea are zona ei de confort, iar tu îi poți cădea pradă dacă nu ești proactiv.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Știm toți a pune suflet în orice facem, ne aduce rezultate. Imaginează-ți munca în care pui suflet și cea în care nu pui. Relația în care pui suflet și cea în care nu. Viziunea pentru viitor în care pui suflet și cea în care nu. Data viitoare când apare întrebarea "De ce nu am încă ce vreau", gândește-te dacă mai știi pui suflet în ce faci. Dacă mai știi ce e sufletul sau dacă ai știut vreodată ce e și cum se pune el în ceea ce faci. Cu răspunsul la aceste întrebări poate începe transformarea.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Acesta vreau fie mesajul meu către lume. Eu am zis îți folosești personalitatea ca să obții ce vrei tu în viața asta. Să ai bani, sănătate, corp de model, statut social, relații, stil de viață, absolut orice. Pentru totul vine din interior. Totul este atitudine. Totul ține de convingeri, mental și emoțional. Cei cărora mă adresez eu, sunt oameni ca mine, pentru acesta a fost visul meu. Mulți dintre ei, oameni care nu știu încă ce comoară zace în ei. Oameni cărora nu le place cariera și jobul și vor să își descopere vocația. Oameni nefericiți, bolnavi sufletește și depresivi. Mulți dintre ei, oameni care vor descopere cum să facă bani, cum să slăbească și cum să găsească marea iubire. Acești oameni, atunci când cumpără o carte, un curs sau merg la un eveniment plătit de dezvoltare personală, fac un efort mult mai mare și de aceea lupta lor este admirabilă. Prețul plătit de ei în efort și resurse este mai mare dar și victoria lor va fi mai dulce.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Orice dorință am, scop sau vis, le obțin ca un premiu pentru învățarea etapelor, lecțiilor ce duc la finalul călătoriei. Încearcă privești un vis, un obiectiv, ca pe o teză, lucrare de control sau de licență. Ai niște lecții de învățat. Dacă le înveți, iei notă de trecere, dacă nu, rămâi corigent. De exemplu ne alegem un obiectiv: Vreau fiu fericit în relație. Îmi fac caiet de visuri, îmi pun poză cu un cuplu și o relație fericită. Îmi fac afirmații, gândesc pozitiv am speranță și sunt la un pas mi se îndeplinească visul. Dar viața este un profesor dur, îți dă examenul și apoi îți predă lecția. Viața decide că eu nu pot să îmi ating acest vis/obiectiv până când nu învăț lecția aprecierii. Când am învățat apreciez lucrurile mărunte, din fiecare zi a relației mele, voi avea o relație fericită, dar eu nu știu asta acum. Aunci, viața se transformă în profesor. Unul destul de dur. Îmi pierd relația actuală pentru că nu am știut să o apreciez și mi-e tot mai greu să îmi fac o relație nouă pentru că am devenit negativist, plin de ură și nu mai văd nimic bun, nu mai pot aprecia nimic. În acest moment, asumarea responsabilității e singura ta salvare. Când îți asumi responsabilitatea și știi că doar de tine depinde îți atingi visurile, obiectivele, atunci începi înveți. S-ar putea că lecția aprecierii dureze 6 luni, 6 ani sau o viață întreagă. Doar de tine depinde cât de repede îți înveți lecțiile.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Munca interioară este scopul nostru pe pământ. De vreo 10 ani mă doare-n fund de oricine crede altceva și tot de vreo 10 ani, viața mea devine mai bună în progresie geometrică. Nu am întâlnit pe nimeni care să aibă succes ALTFEL, decât făcând muncă interioară. Atunci când cauți rezultate rapide, construiești castele de nisip. Orice lucru solid, are nevoie de o fundație solidă. Cititul, experiențele trăite, eșecurile din care se învață lecții, reprezintă un proces de învățare și orice om care și-a dezvoltat măcar o abilitate în această viață cunoaște această "curbă de învățare". Gândește-te la viața ta. La ce lipsește, de ce anume suferi, ce visuri și dorințe ai. Pentru orice lucru bun pe care îl vrei, ai nevoie parcurgi această curbă de învățare. Ce ai făcut azi pentru asta? Dar ieri? Sau săptămâna asta? Punând cap la cap aceste răspunsuri, îți poți prevedea viitorul.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Știi unde sunt cele mai bune soluții? În experiența altora care au avut aceleași probleme și le-au rezolvat. La orice problemă pe care o ai în viața ta, acum, poți fi sigur cineva din șase miliarde de oameni a găsit soluția. Este un lucru fascinant poți intra într-o librărie și să poți cumpăra cu o sumă oarecare munca de douăzeci de ani a unui om. Există informații care pot duce la rezolvarea oricărei probleme, care funcționează, dar trebuie lucrezi tu însuți la rezolvarea problemei care te frământă; ca mușchiul la sala de forță. Trebuie înveți, pentru nimeni nu o facă asta pentru tine. Adevărata încredere în tine nu este să arăți altora de ce ești în stare. Caută în tine și vezi ce îți place faci; șiasta fără frică. Încrederea e de multe ori confundată cu aroganța. Dacă ce faci faci pentru tine, fără să vrei demonstrezi lumii ceva, atunci fă din toată inima, fără să îți fie teamă de invidioși. De ce anume ți-e frică? În ce domeniu al vieții dai dovadă de lașitate?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Există oameni care trag tare de ei, investesc în educația lor, muncesc din greu dar sunt asemenea legendarului Sisif – după ce rostogolesc bolovanul până în vârful muntelui, acesta se rostogolește înapoi și în ziua următoare munca începe de la zero. Ca și meșterul Manole — ceea ce construiește ziua, se dărâmă noaptea. Dacă nu simți tragere de inimă pentru ceea ce faci, dacă nu simți pasiune, dacă nu experimentezi starea de flux atunci când faci activitatea principal㠗 stare care face pierzi noțiunea timpului — atunci ai toate șansele fii o persoană perseverentă însă pe un drum greșit. Și oricât de mult te-ai dus pe un drum greșit, întoarce-te. Să faci același lucru și să speri alte rezultate este nebunie. Așadar, oamenii care nu și-au descoperit pasiunea, talentele, vocația, care nu au "de ce-ul" foarte clar stabilit, vor afla în curând că merg prin viață cu pietre de moară atârnate la gât. O viață fără sens ne distruge, oricât de harnici și perseverenți am fi. Înainte investești ani din viața ta într-un domeniu, activitate sau afacere, asigură-te ai un sâmbure de pasiune și spirit pentru lucrul căruia îi vei dedica o mare parte din viața ta. Formula succesului: DDV – descoperă, dezvoltă, valorifică.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Fiecare are propria experiență de viață și eu respect asta. Fiecare are valori și convingeri, lucruri care îl ung la suflet și lucruri pe care le disprețuiește. Fiecare are niște preferințe muzicale, culinare, religioase, sexuale, spirituale. Dar cum facem măsură dacă ne îndreptăm pe calea ce duce spre succes și împlinire? Începe prin a-ți pune întrebări: Cât de bine mă servesc convingerile și preferințele mele? Sunt eu o persoană fericită și împlinită în acest moment? Ce rezultate am avut până acum cu ce știu eu? Care este gradul de adevăr al principiilor care mă ghidează în viață? Am mici succese care să mă încurajeze continui pe aceeași linie sau trebuie schimb tot ce știu și ce fac într-un mod profund și fundamental? Dacă nu ai ceea ce vrei în viață, dacă cel puțin nu te îndrepți spre cele mai îndrăznețe visuri și dorințe ale tale, tot ce crezi tu și tot ce știi tu acum, este GREȘIT. Ai eșuat. Dă-i un resest și ia-o de la capăt. Nu e o rușine accepți o înfrângere cât timp ești decis câștigi războiul. E rușine crezi deții adevărul suprem și viața ta fie o mizerie.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

De ce e important să fii învingător în viață? În primul rând, învingătorii ALEG. Să ai puterea și controlul asupra vieții tale este un drept cu care te naști dar mulți se pare îl pierd pentru îl fac cadou. Este dreptul tău ai controlul asupra stilului de viață pe care îl ai, alegi ce vrei faci cu timpul tău în toate cele 24 de ore ale zilei, trăiești așa cum vrei și să ai genul de relații pe care le alegi. Totuși, vedem în fiecare zi cum oamenii își fac cadou toate libertățile și devin sclavi moderni. Sclavi ai angajatorilor, sclavi ai mass-mediei, sclavi ai dependențelor care vin în urma încercărilor de a căuta fericirea acolo unde nu e. Sclavi ai creditelor la bănci și sclavi ai relațiilor în care rămâi blocați de teamă că nu vor găsi ceva mai bun. Învingătorii sunt acei oameni care lasă ceva în urmă. Oameni cu realizări care pot fi mândri la apusul vieții sau de ce nu și cu mult mai devreme, de ceea ce au reușit facă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă ar fi spun care este cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine în această viață aș spune că nu mi-am coborât niciodată standardele. Asta a însemnat mai multă frustrare și suferință la început, respingere și sentiment al lipsei de valoare personală. La sfârșit însă, roadele au fost neprețuite. Ceea ce ești este mai important decât ceea ce ai. Ai grijă în ce investești. Am fost întrebat cum am ieșit din starea de blocaj mental când eram copleșit de probleme și nu vedeam ieșirea. Am ieșit din blocaj când durerea vieții pe care o trăiam a fost atât de mare încât am fost dispus pierd tot ce aveam (sau în mod iluzoriu credeam că îmi aparține) pentru a îmbrățișa libertatea vieții trăită doar după regulile mele, indiferent de consecințe. Este o senzație pe care merită o trăiești în orice etapă a vieții. Este momentul în care te trezești cu adevărat pentru prima oară.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Orice am în viață acum este doar responsabilitatea mea. Eu am creat cu gândurile mele, cu emoțiile mele care au alimentat comportamentele mele. Cu atitudinea mea față și felul în care văd viața. Dacă nu îmi place ce am, tot în puterea mea stă schimb. Așa am încredere maximă în mine și în viitor.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu înceta crezi și să lupți pentru recompensa îți depășește imaginația. Cere mult de la viață și nu uita pentru omul care a învățat să își lase entuziasmul să se exprime sunt rezervate toate bucuriile pe care și le poate dori și pe care le poate obține în această viață. Dacă ar fi însă spun care ar fi cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine în această viață aș spune că nu mi-am coborât niciodată standardele. Asta a însemnat multă frustrare și suferință la început, respingere și sentiment al lipsei de valoare personală. La sfârșit însă, roadele au fost neprețuite. Ceea ce ești este mult mai important decât ceea ce ai. Ai grijă în ce investești.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Problemele nu dispar. Pe măsură ce evoluezi, ele devin din ce în ce mai mari. Când aveai 10 ani problema era că nu ai bani de buzunar. Acum ai un venit dar ai și alte probleme. Poate trebuie te întreții singur dar cel puțin ai banii tăi. Probleme însă sunt mai mari. Apoi îți faci o firmă. Câștigi mult mai mulți bani însă stresul și cheltuielile au crescut și ele mult, precum și responsabilitățile. Problemele nu dispar niciodată ci devin direct proporționale cu puterea noastră de a le duce pe umeri. Paradoxul e că în timp ce problemele tale devin din ce în ce mai mari, tu poți devii din ce în ce mai fericit. "Când o să am, și când o fiu, am să fac" este păcatul pe care mulți oameni îl fac. Nu vei avea niciodată fericirea dacă nu reușești fii fericit chiar în clipa asta pentru privind la viața ta, erai mai rău acum mult timp. Dacă după tot drumul pe care l-ai parcurs, după ce ai supraviețuit și încă ești în picioare, nu poți fii recunoscător și fericit, când crezi vei fi? Problemele tale vor deveni și mai mari pe măsură ce viața trece. Știind acest lucru ce ai de gând faci diferit începând din acest moment?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

La început, când ești mic și nu știi nimic, și vocația ta este mică. Există, dar e doar o sămânță ce așteaptă încolțească. Pe măsură ce tu te dezvolți ca persoană, îți dezvolți abilități, faci muncă de autocunoaștere, începi devii din ce în ce mai bun în a fi tu însuți și a putea oferi celor din jur ceea ce îți face plăcere și la ceea ce te pricepi din ce în ce mai bine. Vocația ta crește odată cu tine. Nu te uita la oamenii de succes comparând ce faci tu cu ce fac ei acum. Dacă ești la început, uită-te la ce făceau acești oameni când erau și ei tot la început. Nimeni nu s-a născut învățat, asta e o certitudine. Dacă unii oameni fac lucruri extraordinare în viață, e pentru că fac pas după pas, în fiecare zi, în timp ce alții visează la cai verzi pe pereți. Nu fi o găină speriată de calitățile vocația și realizările altora. Când tu ești mic și vocația e mică. Când crești tu, crește și ea. Socrate spune educația nu este umplerea unui vas ci aprinderea unei flăcări și știu treaba mea nu este să îți spun ce faci, cum să faci și când să faci. Treaba mea este să te trezesc din somnul conștiinței. Dacă reușesc asta, știu că ești echipat perfect faci orice îți propui. Însă fără trezire, nu există acțiune și rezultate. Tu determini ritmul în care vrei evoluezi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Din când în când este recomandat te oprești din ceea ce faci și să îți pui întrebările corecte: Cât de bine mă servesc convingerile și preferințele mele? Sunt eu o persoană fericită și împlinită în acest moment? Ce rezultate am avut până acum cu ce știu eu? Care este gradul de adevăr al principiilor care mă ghidează în viață? Am mici succese care să mă încurajeze continui pe aceeași linie sau trebuie schimb tot ce știu și ce fac într-un mod profund și fundamental? Dacă nu ai ceea ce vrei în viață, dacă cel puțin nu te îndrepți spre cele mai îndrăznețe visuri și dorințe ale tale, tot ce crezi tu și tot ce știi tu acum, este GREȘIT. Ai eșuat. Dă-i un reset și ia-o de la capăt. Nu e o rușine accepți o înfrângere cât timp ești decis câștigi războiul. E rușine crezi deții adevărul suprem și viața ta fie o mizerie. Pune-ți întrebările corecte și dacă răspunsurile nu sunt pozitive, treci la pasul 1 și pornește la luptă din nou, de la zero, dar cu bagajele de cărămizi inutile lăsate deoparte.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook