Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Ai fost dotat cu mult mai mult decât ai nevoie pentru nevoile tale personale. Ne este dovedit des în istorie că un singur om are potențialul de a schimba întreaga lume din temelii. Viața e frumoasă, plină de miracole, de oportunități de a experimenta cele mai înalte stări sufletești. Iubirea, bucuria, entuziasmul, împlinirea, îndrăgostirea, speranța. Fiecare din noi a gustat din ele. În același timp, viața aceasta e și război, boală, moarte, tortură. Ce faci cu răul și urâtul din această lume? Pe umerii cui cade responsabilitea lui? Când camera în care locuiești e mizerabilă și jegoasă, iar tu nu te miști din pat să faci curat, pentru că ești ZEN, a cui e responsabilitatea? Prietene, și tu locuiești în camera asta. Planeta noastră e o cameră, unde se înghesuie deja peste 7 miliarde de suflete. Și e cam jegoasă. Nu cred în pasivitate și zen, în iluminare, cât timp lumea colcăie în suferință și mizerie. Tu ai puterea și potențialul să alini suferința, să cureți mizeria și nu o faci. Te poți numi iluminat, înțelept, când tu în carne și oase, respiri același aer cu restul, mănânci aceeași mâncare cu restul, bei aceeași apă cu restul și când ele devin otravă, tu stai pasiv?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Cum poți tu să îți asumi responsabilitatea pentru alții, când tu nu ți-o asumi complet pentru tine? Când nu îți asumi responsabilitatea 100% pentru viața pe care o ai, iubirea pe care o ai sau nu, banii pe care îi ai sau nu și pentru orice este sau nu în viața ta în acest moment. Cum ai putea fii un exemplu și să fii sprijin pentru alții? Când ești o victimă a circumstanțelor, când îți petreci jumătate din viață dând mult din gură despre ce o să faci și cealaltă jumătate găsind scuze pentru că nu ai făcut, cum ai putea să faci ceva pentru semenii tăi? Nu e ușor ajungi alfa, dar faci un pas foarte mare în direcția bună atunci când faci primul pas. Asumă-ți responsabilitatea și spune: întreaga mea viață este consecința și rezultatul acțiunilor mele din trecut. Îmi pot schimba întreaga viață, schimbându-mi acțiunile și comportamentele.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Problemele nu dispar. Pe măsură ce evoluezi, ele devin din ce în ce mai mari. Când aveai 10 ani problema era că nu ai bani de buzunar. Acum ai un venit dar ai și alte probleme. Poate trebuie să te întreții singur dar cel puțin ai banii tăi. Probleme însă sunt mai mari. Apoi îți faci o firmă. Câștigi mult mai mulți bani însă stresul și cheltuielile au crescut și ele mult, precum și responsabilitățile. Problemele nu dispar niciodată ci devin direct proporționale cu puterea noastră de a le duce pe umeri. Paradoxul e că în timp ce problemele tale devin din ce în ce mai mari, tu poți să devii din ce în ce mai fericit. "Când o să am, și când o să fiu, am fac" este păcatul pe care mulți oameni îl fac. Nu vei avea niciodată fericirea dacă nu reușești fii fericit chiar în clipa asta pentru că privind la viața ta, erai mai rău acum mult timp. Dacă după tot drumul pe care l-ai parcurs, după ce ai supraviețuit și încă ești în picioare, nu poți să fii recunoscător și fericit, când crezi vei fi? Problemele tale vor deveni și mai mari pe măsură ce viața trece. Știind acest lucru ce ai de gând să faci diferit începând din acest moment?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Problemele nu dispar. Pe măsură ce evoluezi, ele devin din ce în ce mai mari. Când aveai 10 ani problema era că nu ai bani de buzunar. Acum ai un venit, dar ai și alte probleme. Poate că e nevoie să te întreții singur, dar cel puțin ai banii tăi. Problemele, însă, sunt mai mari. Apoi îți faci o firmă. Câștigi mult mai mulți bani, însă stresul și cheltuielile au crescut și ele mult, precum și responsabilitățile. Problemele nu dispar niciodată, ci devin direct proporționale cu puterea noastră de a le duce pe umeri. Paradoxul e că în timp ce problemele tale devin din ce în ce mai mari, tu poți să devii din ce în ce mai fericit. "Când o să am și când o să fiu, am fac..." este păcatul pe care mulți oameni îl comit. Nu vei avea niciodată fericirea dacă nu reușești fii fericit chiar în clipa asta pentru că, privind la viața ta, erai mai rău acum mult timp. Dacă după tot drumul pe care l-ai parcurs, dacă după ce ai supraviețuit și încă ești în picioare nu poți să fii recunoscător și fericit, când crezi vei fi? Problemele tale vor deveni și mai mari pe măsură ce viața trece. Așadar, e nevoie să fii fericit acum sau nu vei mai fi niciodată.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Asumarea reponsabilității reprezintă privilegiul celor mai puternici oameni de pe pământ. Cum poți tu să îți asumi responsabilitatea pentru alții când tu nu ți-o asumi complet pentru tine? Când nu îți asumi responsabilitatea 100% pentru viața pe care o ai, corpul pe care îl ai, iubirea pe care o ai sau nu o ai, banii pe care îi ai sau nu îi ai, pentru orice este în viața ta – cum ai putea fii un exemplu și să fii și sprijin pentru alții? Când ești o victimă a circumstanțelor, când îți petreci jumătate din viață dând mult din gură despre ce o să faci și cealaltă jumătate găsind scuze pentru că nu ai făcut – cum ai putea să faci ceva pentru semenii tăi?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Când crezi că poți încălca o promisiune pe care ți-ai făcut-o ție pentru că "nu știe nimeni", spiritul tău este știrbit și rănit pentru că începe realizeze că tu nu te poți baza pe tine. Prețul e uriaș și nu și-l permite nimeni. Așa data viitoare când îți promiți că faci ceva, fă! De dragul tău și pentru binele tău. Așa-i vrei ca cei din jur să nu își încalce promisiunile față de tine? Orice suferință ai în viața ta sau te temi aduci în viața ta, va veni înzecit tocmai ca să te ajute rezolvi această suferință și temere o dată pentru totdeauna și – mai mult – să te facă realizezi dacă e vreo problemă, tu ești autorul și soluția în același timp.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Vreau realizezi toată greutatea stă pe umerii tăi. Tu ești singura persoană responsabilă. Pentru că o persoană alfa e responsabilă pentru binele grupului și este datoare îi protejeze pe cei din grupul său. Tu poți să faci asta de mâine? Financiar, emoțional, spiritual, ești pregătit? Dacă nu, ce faci ca să te pregătești pentru asta? Te-ai gândit vreodată că nu are cine aibă grijă de tine și ești singurul care trebuie își poarte de grijă? Poate ești privilegiat. Poate ai părinți care te mai ajută. Poate mai ai un partener de cuplu, soț, soție care te mai ajută. Dar te-ai gândit totul se poate schimba peste noapte și totul poate cădea pe umerii tăi? Cum te pregătești pentru asta? Ți-ai descoperit vocația și știi care e misiunea ta în viață? Îți dezvolți abilitățile și talentele? Ți-ai început afacerea ta ca să nu depinzi de nimeni legat de câți bani faci sau de programul de lucru? Ai grijă de sănătatea ta? Cum mănânci și cât sport faci pe săptămână? Ești capabil oferi iubire și sprijin celor din jur? Din punct de vedere emoțional și psihlogic, ești o fire optimistă, ai umor și ai puterea de a–i încuraja pe alții când le e greu? Poți tu să treci peste obstacole indiferent de ce îți aruncă viața în cale? Ai destui prieteni și o comunitate pe care să te poți baza dacă lucrurile devin foarte grele?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

"Cum ierți, accepți, iubești răul din viața ta, oamenii ce se autodistrug și distrug? Pe cei care abuzează de tine? Pe cei ce îți fac viața un iad?" Nu faci nimic din toate astea. Nu ierți, nu accepți și nu iubești. Nu ai resurse pentru așa ceva decât dacă ești Iisus și probabil nu ești. Ești un om, cu multe slăbiciuni și defecte dar cu un spirit ce are promisiunea unei vieți extraordinare. Așa începi îți dezvolți personalitatea, lucrezi la abilitățile necesare pentru a te elibera. Locuiești în casă cu dracul? Te muți. Nu ai bani de chirie? Înveți îi faci. Nu te va ajuta nimeni dar nici nu ai nevoie. Ai nevoie să crezi tu în tine, înțelegi că deja mulți alții au reușit și că vei reuși și tu. Pune-ți obiectivul pe perete și lucrează la el zi de zi, chiar dacă te găsești în iad. Vei ieși din iad cu puterea muncii tale. Devii o personalitate alfa nu luptându-te cu răul din viața ta, ci devenind tu foarte puternic, independent, ca să te scoți din dramele vieții tale pentru a putea privi lucrurile de la distanță, ca observator. Nu există iubire omenească fără a dobândi putere prima oară.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

La un moment dat în viață ai de-a face cu diverse situații dificile. Cu toții avem parte de astfel de situații, însă dacă ești pregătit vei trece mai ușor peste și nu te vei afunda și mai tare în suferință. Una din strategiile pe care le aplic este următoarea: Să-ți dorești ca lucrurile fi fost altfel și sperând va fi mai bine nu este o strategie. Lucrurile nu se vor îmbunătăți de la sine. Petrecem prea mult timp plângându-ne despre situația în care ne aflăm încât nu mai avem energie acționăm. Fii realist și privește viața așa cum este, nu cum ar trebui fie. Prin această strategie îți vei schimba focusul de la a te plânge la a găsi soluții pentru a trece peste situația în care ești. Până la urmă viața nu este făcută doar din momente fericite, curcubee și vată de zahăr, situațiile dificile au rolul lor. Au rolul de a te face mai puternic, mai bun, mai înțelept. Iar data viitoare când viața nu este roz, fă un pas înapoi, înțelege face parte din procesul evoluției tale și cere mai mult, doar poți. Nu poți fi doborît așa ușor. Viața este precum anotimpurile: toate sunt trecătoare, important este să-ți faci provizii vara ca să poți trece peste iarnă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Orice suferință ai în viața ta sau te temi aduci în viața ta, va veni înzecit tocmai ca să te ajute rezolvi această suferință și temere o dată pentru totdeauna și – mai mult – să te facă realizezi dacă e vreo problemă, tu ești autorul și soluția în același timp. Când tu îți faci ție promisiuni și le încalci, vor apărea în viața ta oameni care îți vor face promisiuni și le vor încălca. Când tu te trădezi pe tine, vor apărea oameni care vor trăda. Când tu te-ai abandonat, apar oameni care te vor abandona din nou și din nou și orice suferință ai, recunoaște-o ca pe un mesaj și fiecare om care te face suferi – un mesager, iar mesajul este unul: "Vrem sa fii bine, însă ești orbit de valul iluziei, iar noi am venit îți ridicăm vălul iluziei și să te facem vezi, să te trezești, devii o ființă conștientă". Știu ce îți spun eu nu este nici ușor de digerat și nici ușor de aplicat, dar mai știu dacă ești acum aici și citești, și eu sunt un mesager.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Amelia Earhart

Cel mai dificil lucru este de a lua decizia acționezi; restul nu înseamnă decât tenacitate. Temerile sunt tigri de hârtie. Poți face orice hotărăști să faci. Poți acționa pentru a-ți schimba și controla viața; iar procesul prin care faci asta reprezintă propria lui recompensă.

citat clasic din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Fun of It Paperback" de Amelia Earhart este disponibilă pentru comandă online la 69.99 lei.

În trecerea grăbită

În trecerea grăbită prin lume, către veci,
Fă-ți timp, măcar o clipă, vezi pe unde treci!
Fă-ți timp să vezi durerea și lacrima arzând,
Fă-ți timp să poți, cu mila, le alini, trecând.

Fă-ți timp pentru-adevăruri și adânciri în vis,
Fă-ți timp pentru cântare cu sufletul deschis,
Fă-ți timp să vezi pădurea, s-asculți lâng-un izvor,
Fă-ți timp s-auzi ce spune o floare, un cocor.

Fă-ți timp s-aștepți din urmă când mergi cu slăbănogi,
Fă-ți timp pe-un munte, seara, stând singur să te rogi,
Fă-ți timp să stai cu mama și tatăl tău bătrâni,
Fă-ți timp de-o vorbă bună și-o coajă pentru câini.

Fă-ți timp să stai aproape de cei iubiți, voios,
Fă-ți timp să fii și-al casei în slujba lui Hristos,
Fă-ți timp să guști frumusețea din tot ce e curat,
Fă-ți timp, căci ești de taine și lumi înconjurat.

Fă-ți timp de rugăciune, de post și meditări,
Fă-ți timp de cercetarea de frați și de-adunări,
Fă-ți timp și-adună-ți zilnic din toate câte-un pic,
Fă-ți timp, căci viața trece și când nu faci nimic.

Fă-ți timp lângă Cuvântul lui Dumnezeu să stai,
Fă-ți timp, căci toate-acestea au pentru tine-un grai,
Fă-ți timp s-asculți la toate, din toate înveți,
Fă-ți timp să-i dai vieții și morții tale preț.

Fă-ți timp acum, -n urmă zadarnic ai să plângi;
Comoara risipită a vieții, n-o mai strângi.

poezie celebră de
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiAu fost scrise 3 comentarii până acum.
Participă la discuție!
Emil Dogaru

Tu ești tu numai pentru tine, cel din interior. Dar teoria pluralismului individual spune față de ceilalți ești mereu altcineva, sau altceva, depinzând de modul cum te raportezi la fiecare dintre ei. Poți fi bun, față de cei cărora le faci bine — cu condiția ca binele tău să se manifeste cu regularitate, altminteri dacă o dată omiți să faci gestul, devii dintr-odată rău!? Poți fi în același timp tânăr, pentru toți cei ce te depășesc ca vârstă, sau bătrân, pentru ceilalți, cei născuți după tine — și care, nu știu cum se face, sunt pe zi ce trece tot mai mulți!? Poți fi interesant — pentru cine îl interesezi, sau pentru cine are nevoie de tine — sau poți fi anost, pentru restul lumii. Și, ceea ce este și mai derutant, nici măcar pentru aceeași persoană nu ești mereu același. Ești evaluat luându-se în calcul diverse variabile, cum ar fi natura, intensitatea și dinamica raporturilor ce se formează, dăinuie sau se sting între tine și celălalt...

în Norocosul teoretician (24 ianuarie 2007)
Adăugat de Emil DogaruSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Michael Laitman

Dacă realitatea ar fi cea în care înțeleptul primească recompensă în această lume, iar răul să primească pedeapsă pentru faptele sale, aici și acum, nu am fi diferiți față de animale, care sunt conduse numai prin puterea naturii imprimate în ele. Principiul este simplu – răul și înțeleptul sunt două stări care descriu depărtarea de Puterea Supremă și apropierea de Ea. De aceea, este vorba de stări dinamice, care se pot schimba în fiecare clipă, în fiecare om, când scopul principal trebuie fie atins prin urcarea pe treptele scării spirituale, concomitent cu tragerea concluziilor din acele stări de coborâre, în care noi ne aflăm din când în când.

în 1000 de sfaturi pentru viață
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Suferința din iubire și în general orice relaționare vine din lipsa de înțelegere a ce înseamnă ființa umană completă. Suntem dezamăgiți, speriați, revoltați de oamenii din jurul nostru pentru că nu am primit niciodată o educație legată de latura întunecată prezentă în aceeași măsură ca și cea luminoasă în oameni. Succesul și fericirea, împlinirea în relații nu vine din cum sunt și ce fac ceilalți ci din capacitatea noastră de a ne cunoaște și accepta cu bune și rele și apoi a acorda acest privilegiu, de a fi întregi, cu bune și rele, și celorlalți. Doar acceptând am demoni, slăbiciuni, frici, păcate și că ele mă fac fiu complet, pot acorda și celuilalt dreptul de a fi întreg. Poți continui privești ființa umană în mod idealist, dar prețul va fi suferința. Odată ce te relaxezi înțelegând omul e și animal și sfânt în același timp, viața e mult mai frumoasă, liniștea ta sufletească mai mare și distracția pe măsură.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Îndrăgostirea este despre sex. Relații de cuplu sunt despre iubire și dăruire. În sex, am o nevoie uriașă pe care o vreau satisfăcută. În iubire, am de dat timp, energie, resurse și tot ce am, pentru a-l ajuta pe celălalt elimine suferința din viața lui, și să pot contribui măcar un pic la starea lui de bine și fericire. Iubirea nu există când este pretinsă și cerută. Nu avem control asupra iubirii pe care o primim, avem doar control asupra iubirii pe care o dăruim. De aceea, îndrăgostirea este egoism, pentru că urmărește interesul individului. Mulți se vor revolta și vor spune "dar eu când sunt îndrăgostit fac orice pentru cel de care m-am îndrăgostit". Ok, și când celălalt îți întoarce spatele și nu apreciază ce faci și nu îți răspunde cu aceeași monedă, cum te simți? Cum te simți când ești îndrăgostit de cineva care nu este îndrăgostit înapoi de tine, ci de altcineva? UPS! Iubirea nu este pentru oricine pentru că nu oricine poate dăruiască fără spere la răsplată. Însă oricine își poate descoperi și dezvolta capacitatea de a iubi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cu cât încerci să te pregătești mai mult pentru întâlnirea cu viața, cu iubirea, cu libertatea, cu Dumnezeu cu atât mai mult vei trăi iar și iar ACELAȘI EȘEC LAMENTABIL AL PERSOANEI ȘI ACEIAȘI SUFERINȚĂ. Și până nu abandonezi această boală numită "pregătire" suferința nu va înceta, de ce? Pentru vrei să te "pregătești" pentru viață încercând pari altceva decât ceea ce deja ești. Și tu ești viața, iar viața este splendidă în toate manifestările tale. Așadar suferi pentru că te pregătești să te întâlnești cu imaginea pe care tu o ai despre viată, și nu cu viața. Tu Acum cine ești? Pentru vorbim de comuniune dar în fapt gândul care se pregătește pentru viață este de o disonanță profundă, în loc ca inima -ți fie de o empatie și o consonanță profundă a aceleiași ființe veșnice pe care noi toți o suntem.. Nu te pregăti pentru viață, doar abandonează acest gând și o să curgi în libertatea ei ca și viața veșnică ce dintotdeauna o ești.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Una din dramele mari ale vieții sunt oamenii care deși se iubesc, suferă din cauza tuturor păcatelor lumești și a lipsei de educație în privința relațiilor și a iubirii. Ca noi toți de altfel. Dacă ei se iubesc, putem oare curățăm iubirea lor de mizeriile adunate în timp? Putem face relația lor una frumoasă, sănătoasă și plină de iubire în adevăratul sens al acestui cuvânt atât de greșit înțeles? Cu mult timp înainte să devin psiholog, am auzit vorba aceasta: "Avem două urechi și o gură ca ascultăm de două ori mai mult decât vorbim." Mi-am dat seama avem nevoie de 5 urechi și de jumătate de gură. Pentru oameni normali, raportul de 2 la 1 este suficient, cu condiția ca ascultarea să se facă în mod corect. Când vrei să faci mușchi și să ai un corp fit, ce faci? Mergi la sală și tragi de fiare. Când vrei să ai o relație de cuplu minunată, ce faci? Stai față-n față și comunici. Adică asculți corect și vorbești din inimă, cu mult curaj. Singura șansă pentru a avea o relație de calitate, care să îi facă pe ambii parteneri fericiți, împliniți și îi ajută fie oameni mai buni, evolueze împreună, este ca cei doi aibă capacitatea de a sta constant față-n față și să comunice.

în Alfa - Printre greutăți spre stele
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Iubirea e în tine. A fost tot timpul acolo și e singurul loc unde va fi. Și atunci când nu simți iubire e pentru că ți-ai acoperit iubirea din tine cu gunoaiele existenței de zi cu zi și doar de tine depinde îți miști fundul și să începi să faci curat printre gunoaie până când vei face iubirea din tine strălucească din nou. Iubirea e în tine atunci când citești o carte care îți place, când te uiți la filmul sau serialul preferat, când mergi în excursie și ești în mijlocul naturii trăgând pe nas aerul oxigenat al pădurii sau cel sărat al mării și toate problemele de acasă par departe. Când asculți muzica preferată, când ești cu prietenii din copilărie și râdeti de toate amintirile. Iubirea e în tine atunci când îți spune: "Devino maxim din ceea ce poți să devii." Iubirea e când alergi pe bandă sau pe stradă sau tragi de fiare la sală sau faci orice sport, pentru că iubirea îți spune: "Iubește-te! Vreau să ai un corp frumos și sănătos." Iubirea e în tine când te duci mângâi un câine sau o pisică. Iubirea e în tine atunci când știi meriți tot ce e mai bun în viața asta și iubirea e în tine când faci ceva cu pasiune și uiți cum trece timpul. Iubirea e în tine când îți îmbrățișezi părinții și bunicii și îi ierți pentru toate greșelile pe care le-au făcut față de tine, pentru că atât au știut la vremea lor. Iubirea e în tine când te uiți în ochii persoanei pe care o iubești și îi spui: "Te iubesc" fără îți pese de reacția ei și fără să ai nevoie de ceva în schimb.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Viața ne-a dovedit că această cale a iubirii este grea, pentru unii este mai ușor a urî decât a iubi. Izvorul iubirii este Dumnezeu, așadar mergem tot mai des la acest izvor ne umplem inima de iubire și s-o împărtășim și semenilor noștri. În lume este un singur izvor din care curge adevărata iubire, restul toate sunt izvoare otrăvite. Nu alergați la alte izvoare, căci, bând din ele, veți muri.

citat din
Adăugat de andreea93Semnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Iubirea e în tine. A fost tot timpul acolo și e singurul loc unde va fi. Atunci când nu simți iubire e pentru că ți-ai acoperit iubirea din tine cu gunoaiele existenței de zi cu zi și doar de tine depinde îți miști fundul și să începi să faci curat printre gunoaie până când vei face iubirea din tine strălucească din nou.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook