Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile.

citat celebru din
Adăugat de Elena MeculescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

1
apostol bologa [utilizator înregistrat] a spus pe 28 martie 2014:
Citatul tătucului Stalin este valabil și pe Citatepedia. Nu contează cine și cum votează, contează cine șterge voturile. Am cuantificat, numai zilele din urmă, sute de voturi șterse la mai mulți autori. Votul, după părerea mea nu reprezintă un barometru de măsurare a valorii unui text (termenul de cita în multe cazuri e impropriu). Nici comentariile în peste 80% din cazuri, nu scot în evidență calitatea celor postate. Sunt pe site zeci de mii de, hai să le zic și eu citate, fără voturi. Lucrul acesta e posibil după opinia mea și datorită celor expuse mai sus. Aștept opinii din partea confraților și de la autoritatea site-ului.
2
Lucian Velea [webmaster] a spus pe 28 martie 2014:
Am verificat și în ultimele zile au fost eliminate voturi abuzive doar de la 2 autori (cu cel mai lung istoric la acest capitol). Din câte am înțeles din alte comentarii, unul dintre acești autori vă e "prieten". Dar cum părerea dv. este că voturile "nu reprezintă un barometru", nu înțeleg de ce vă agitați.
3
apostol bologa [utilizator înregistrat] a spus pe 28 martie 2014:
Domnule Lucian Velea, cred că nimeni și nimic nu poate interzice prietenia. Nu știu la cine vă referiți, nici nu mă interesează, problema e că este real ceea ce am susținut. Nu înțeleg ce înseamnă vot abuziv. Vă rog să ne explicați, pentru a evita pe viitor asemenea „fărădelegi”. Apelul meu a fost și rămâne valabil și în acest context, ca cei care voteaz㠄abuziv” să nu se mai obosească. Am vrut să le fac un serviciu.
4
Lucian Velea [webmaster] a spus pe 28 martie 2014:
Voturi abuzive înseamnă voturi date în favoarea sau în defavoarea unui anumit autor, nu pentru o anumită scriere.
5
Mircea F. Rotaru [din public] a spus pe 29 martie 2014:
Din răspunsul de mai sus eu înțeleg că nu trebuie să avem simpatii, ori empatii, față de un autor, că sunt autori care au o suspendare la voturi, ori că cineva ne forțează să votăm într-un anumit fel. Mulți vizitatori ai site-ului au înțeles se pare mai de mult aceste ingerințe, de aceea sunt atât de mulți autori nevotați, deci, necitiți și zeci de mii de citate neatinse de ochii cititorilor. Regretabil!
6
Lucian Velea [webmaster] a spus pe 29 martie 2014:
Autorii de la care s-au eliminat voturi au foarte multe voturi acceptate, inclusiv la superlativ. Sigur că oricine poate avea simpatii, dar este o problemă când "prietenii" încearcă să denatureze o situație.
7
Goliat Davidescu [din public] a spus pe 30 martie 2014:
Pentru mine, vot abuziv este sa-i dai unui Neica Nimeni "genial" pentru un rahat rimat si barat, numai pentru ca ai baut o cafea cu el la acelasi cenaclu

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultimele zile au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

    Mai multe în Forum »

    Fani pe Facebook