Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Am auzit odată un profesor de la Politehnică; am avut impresia că asist la un balet de urși. Dacă într-un salon, într-un colț, unul fumează și tace, ăla e inginer... Inginerul e practic, savantul nu e practic. Când i s-a spus lui Max Planck, creatorul fizicii cuantice, că s-a mai găsit o aplicație, el a spus: care e, mă? Uite care... - Ca să vezi, nici nu m-am gândit!

citat celebru din
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

1
metallicus [din public] a spus pe 19 iulie 2009:
Asemănarea dintre un inginer si un cîine: amîndoi au ochii inteligentzi si nu stiu sã se exprime. Hm, iubitorii de cîini ar putea obiecta: "cîinii se exprimă, totusi, ceva mai bine"...
2
Ingineriegenetica [din public] a spus pe 19 august 2009:
Inteligent metallicus, se vede cu ochiul liber, Parca ar fi vre-un ascet, retras intr-un virf de munte, juruit sa lepede tot ce inseamna tehnologie, gadgeturi si gizmouri. Budda curat. Si spiritual pina la bracinari. Mey oxi, noi fiind deprinshi doar cu formule matematice ne abtzinem.... Dar poate o sa ai nevoie sa-ti repari vre-un telefon, o plasma ceva, sau o sa vrei vre-un sfat ....ingineresc (ptiu! iarta-ma Doamne de blasfemie)si-o sa te batzai de pe un picior pe altul....
O sa ne uitam la tine egzakt cum zici tu in mare mila ta si o sa iti vorbin rar si calm. Daca nu o sa intzelegi (si sigur n-ai sa intelegi....) iti vom repeta pina pricepi ce este cu Laplace, cu TFD si TFI, cu teorema absorbtiei shi undele stationare in mediile anizotrope. Te pupam.
Semneaza inginerii de pe balconul tau.
3
Jewel of four souls [din public] a spus pe 19 august 2009:
Intr-adevar, inginerii sunt niste oameni foarte inteligenti (incontestabil), adepti ai exactitatii si se pare, cu mai putine inclinatii literare, desi nu e o regula in general valabila, pentru ca intotdeauna va exista si o exceptie care sa confirme regula.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook