Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Ești Deja un miliardar În Spirit! OBSERVĂ ASTA: Vrei neapărat să spui ceva, poate chiar e o bucurie să comunici sau să strălucească nițel "eu"-l MITITEL. Pur si simplu deconectează-te; ACUM E CEL MAI BUN MOMENT! Liniștea non-intențională a Conștiinței este deja Ananda! Poate te uiți la un meci, și de abia aștepți să câștige "pozitivul" - pentru că negativul oricum trebuie să piară, nu? - realizează instantaneu că nu e despre asta, și nu te interesează chiar deloc cine câștigă, deci: Pur si simplu deconectează-te; ACUM E CEL MAI BUN MOMENT! Poate sunt alegeri politice și mori de nerăbdare ca să iasă "ĂIA CARE MĂCAR FAC CEVA ȘI NU FURĂ". Pur și simplu deconectează-te; ACUM E CEL MAI BUN MOMENT! Poate te uiți la un film, o telenovelă și chiar acum e scena în care eroul o salvează pe Pațachină; Pur si simplu deconectează-te; ACUM E CEL MAI BUN MOMENT! Ești pe culmile amorului și urmează dulcele orgasm. Pur si simplu deconectează-te; ACUM E CEL MAI BUN MOMENT! Adu-ți aminte că și asta va trece! Ești pe cale să câștigi primul milion de euro și... Pur si simplu deconectează-te; ACUM E CEL MAI BUN MOMENT! Fie că-i câștigi, fie că nu, tu oricum nu ai nimic de pierdut pentru că ești deja un Miliard în Spirit!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook