Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Un lucru este cert, am făcut drăcovenia și prosteala care o spun ei ani de zile, singurul lucru care se va întâmpla este că te vei zidi într-un supra-ego spiritualizat de 5000 de carate și nu o să mai poți auzi cu adevărat nimic de bun simț când ți se va împărtăși din inimă asta. Tot ceea ce se va petrece este doar o muncă interminabilă sisifică de a începe să fii "conștient" de picăturile de apă care îți intră în chiloți când plouă, și o poți duce așa până în calendele grecești când ești conștient de numărul de celule roșii din sânge. Dar în veci vecilor, asta nu va duce la a fi conștient de cine ești și firește nu te va reîntregi. Ce se VA ÎNTÂMPLA DE FAPT: doar vei deveni obsedat de control și nimeni și nimic nu îți va mai putea satisface ego-ul "matur-spiritualizat" și îmbătat cu un orgoliu hilar, dar cosmetizat. Dacă vrei să conștientizezi ceva începe mai întâi să conștientizezi pe cel care conștientizează, pentru că dacă el este o minciună, este fals atunci tot ceea ce va conștientiza va fi fals din rădăcină! Așadar, află mai întâi "eu"-l care face pe conștientul care vrea să conștientizeze ceva. Tu ești dincolo de conștiență și inconștiență, acestea sunt stări duale tranzitorii. Fii ceea ce ești, fii Nenăscutul întregului vis născut!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook