Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Unul din motivele numărul 1 pentru care oamenii sunt săraci material e că au niște emoții foarte neplăcute, frici și convingeri negative legate de vânzări și marketing. Hai să ne imaginăm locul ăla cu mâncare faină în care îți place să mergi și să mănânci, deși nu e chiar ieftin, dar știi că te premiezi pe tine când mergi acolo. Hai să ne imaginăm mașina aia faină pe care ți-o dorești și dacă ai avea banii i-ai da fără să stai pe gânduri doar să fii la volanul ei. Hai să ne imaginăm excursiile alea faine în care vrei să mergi și pentru care ai da banii fără să clipești sau să îi consideri pierdere. Haine, evenimente, tehnologie, cărți și cursuri, toate alea după care toți salivăm... Toate sunt legate de vânzări și marketing și toate ne iau banii. Iar noi i-am da cu plăcere, dacă i-am avea. Și atunci, de ce nu te poți vedea TU de partea celalaltă a tejghelei? De ce crezi că e ceva rău să vinzi și să promovezi ceva ce ai tu de dat, dacă tuturor ne face atât de mare plăcere să cumpărăm? De ce ne imaginăm că vânzările și marketing-ul sunt un lucru rău când noi cheltuim bani pe ce ne place zilnic și iubim să descoperim un serviciu, produs sau firmă de calitate?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook