Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Oamenii sunt într-o căutare permanentă și neobosită și adevărul este că ceea ce căutăm este dincolo de ceea ce se vede și ceea ce se simte. Căutăm banii care se văd pentru că ne dorim siguranța și confortul care se simt în urma obținerii lor. Căutăm partenerul de cuplu fizic pentru că ne dorim iubirea și căldură care se simte când suntem alaturi de o altă ființă umană. Însă ce ne facem cu atât de multe lucruri pe care ne dorim să le simțim însă nu pot fi văzute sau atinse? Ca de exemplu un sens și un scop în fiecare clipă e existenței precum și pentru întreaga viață. Împlinirea sufletească. Bucuria. Relaxarea și liniștea sufletească. Libertatea. Entuziasmul. Majoritatea lucrurilor pe care le căutăm și fără de care nu putem să trăim, nu pot fi văzute sau atinse însă ele sunt extrem de reale. Pentru a le "vedea" și "simți", pentru a le transforma în realitate, e nevoie să schimbăm realitatea, să intrăm într-o altă stare de conștiință. Iar una din căile prin care ne putem schimba starea de conștiință este alcoolul. Una din căile cele mai ieftine, ușor de accesat de către oricine și deasmenea una din căile cele mai dăunătoare. De aceea, foarte mulți oameni cad pradă dependențelor. Orice modificare a stării de conștiință ce folosește un compus chimic va duce rapid la dependență.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook