Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

femeie
Femeia este o hoață, o speculantă, un parazit.

definiție de
Adăugat de Bostina GheorgheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Un om sfirsit" de Giovanni Papini este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -19.95- 14.99 lei.

 

1
Korina [din public] a spus pe 7 martie 2010:
acela care a scris este asa
2
deea m [din public] a spus pe 2 aprilie 2010:
si tu ce crezi ca esti?
3
copilu [din public] a spus pe 17 aprilie 2010:
nu trebuie sa generalizezi niciodata!
4
CRYNUTA [din public] a spus pe 17 noiembrie 2010:
Dar mama ta nu este femeie?
5
daniel stanciu [din public] a spus pe 18 noiembrie 2010:
Fireste ca paragrafele din Codul Penal nu se refera doar la barbati, ci si la tovarasele lor de viatza (asa cum bine observa Lenin). Reprezentantele sexului frumos n-ar trebui sa se simta ultragiate de modul in care le descrie italianul. Ar fi interesant de vazut ce a spus macaronar (care a scris o Carte splendida despre Viatza lui Iisus) despre barbati. S-ar putea ca aceste epitete atribuite cu generozitate sexului slab sa para niste complimente prin comparatie. Pe de alta parte, se poate spune ca Papini are dreptate (in felul sau). Femeia este hoatza ("fura" linistea din inimile barbatilor), sunt speculante (lanseaza zvonuri fara acoperire- adica "speculatii") si un parazit (consuma bugetul familiei mai abitir decat barbatul). Insa femeile sunt mai cheltuitoare pentru ca produsele cosmetice si vestimentare sunt mai scumpe decat bautura. Se poate presupune ca acest personaj (barbat si nu ciorap) din "cizma" vrea sa le infurie de femei. De ce? Fiindca furia le face razbunatoare. Iar razbunarea femeii (mai daca este fizica), poate fi extrem de agreabila pentru un barbat.
6
Stefania Grn [din public] a spus pe 24 decembrie 2010:
Tare frustrat trebuie sa fie cel care a scris asa ceva..Din pacate mai exista si astfel de oameni care nu au cu ce sa iasa in evidenta si atunci gasesc diverse mijloace tampite prin care s-o faca.
7
Femeia- Mihaela [din public] a spus pe 29 decembrie 2010:
Si barbatii ce sunt? In viata singura care conteaza este FEMEIA. Urata, frumoasa, modesta, laudoaroasa, pasionala, inocenta tot femeie e.
8
Condorul [din public] a spus pe 29 decembrie 2010:
Asa cum un BARBAT poate fi hot, speculant, parazit, nu inteleg dece FEMEIA n-ar putea avea aceleasi caracteristici.In viata conteaza nu numai femeia, asa cum afirma Femeia-Mihaela!
9
Trecatorul [din public] a spus pe 4 martie 2011:
Ii dau dreptate lui Condorul...ca sa numai spun ca femeia din ziua de azi este EXACT asa cum spune Papini. cu exceptii care se micsoreaza din ce in ce mai mult. se va ajunge exact la ce spunea Napoleon de ele. Acuma nu vreau sa zic ca femeile sunt toate asa cum spune Papini, dar uneori intr-o masura sau alta, asa sunt! si acuma doamnelor sau domnisoarelor, nu spun ca noi barbatii suntem perfecti, dar nici nu vreau sa aud de la voi ca ceea ce a spus Papini e fals, pentru ca nu e asa, si nici sa va vad stramband din nas pentru ca va doare adevarul!
10
Madame [din public] a spus pe 4 martie 2011:
Trcătorule, ai grijă să nu strâmbi din nas, matale. Femeia, așa cum o definește Papini, are întotdeauna un as în mânecă: biciușca!
11
C.Erber [din public] a spus pe 4 martie 2011:
Papini e un scriitor serios.
În viața lui n-ar fi semnat
o asemenea "definiție" a femeii.

Trebuie să fie ceva extras din context,
un fragment din replica unui personaj negativ.

Oare toate afirmațiile ticăloșite ale lui Faust
pot fi încadrate ca "definiții" ale lui Goethe?

Confecționarea de "citate",
prin ciopârțirea operei unor mari scriitori
ia uneori forme aberante și nocive.
12
Lucian Velea [webmaster] a spus pe 4 martie 2011:
Uite o provocare interesantă: poate găsește cineva paragraful inițial, eventual în italiană.
13
femeiea [din public] a spus pe 23 martie 2011:
si mama ta ce e?
14
Dublu we [din public] a spus pe 24 martie 2011:
Pe cine întrebi femeia lui Dumnezeu, sau e o întrebare retorică?
15
Eu4totdeauna [din public] a spus pe 28 martie 2011:
O doresti cand nu o ai.dar dupa ce o cunosti mai bine nu sti cu sa scapi de ea. Cea mai buna femeie este cea de ocazie dupa care o lasi.deci femeia trebuie luata ca un obiect de unica folosinta, gen pampers o folosesti si o arunci[scapi de mizerie].Nu va mai umflati urmaselor Evei.Orsicat ar incerca barbatul sa va fie pe plac tot nu e bun si tot la adulter ajungeti ca doar asta este femeia.
16
Madame [din public] a spus pe 28 martie 2011:
Tu4(n)ever, din comentariul tău anemic reiese lesne faptul că ești un ins încornorat, și totodată ai prostul obicei să încornorezi faptele expuse, din cauza caracterului pestilențial de care dai dovadă fără doar și poate. Bagă bine la tărtăcuță: un bărbat care folosește “pampers” este un ins indezirabil, ca atare nu poate fi de folos unei femei care se respectă (care știe ce vrea de la viață). Femeile s-au săturat de atâția bărbați mameluci (români) ca de mere pădurețe, încât mi se pare de bun simț să râvneacă la mere “Jonathane”. Așadar, nu te mai lamenta atâta, căci nu impresionezi damele, ci provoci repulsie.
17
daniel stanciu [din public] a spus pe 28 martie 2011:
El(ever), femeia nu e adultera, e curioasa. Cand inseala isi satisface curiozitatea. De asta un barbat nu poate satisface o femeie. Femeia are suflet, nu doar corp. Iar sufletul ei e curios sa afle lucruri noi despre corpul sau.
18
C.Erber [din public] a spus pe 28 martie 2011:
"De asta un bărbat nu poate satisface o femreie"
Generalizezi prea ușor, Daniele.
Dacă ție nu-ți mai reușesc satisfacțiile,
nu te pripi cu generalizarea"
Alții cu siguranță reușesc!
De aceea nu toate femeile sunt lesbiene.
19
Condorul [din public] a spus pe 29 martie 2011:
Sunt de acord ca femeia este o „hoață”deoarece fura INIMILE barbatilor, este o „speculanta” deoarece speculeaza SENTIMENTELE barbatilor, dar nu cred ca este un „parazit”.
20
Madame [din public] a spus pe 29 martie 2011:
Un bărbat nu poate satisface o femeie, întrucât acesta rezumă preludiul (în cazul în care există!) la trupul femeii. O femeia se poate împlini cu un singur bărbat, dacă acesta știe să-i atingă sufletul (nu doar trupul), și, prin urmare, femeia nu va mai da semne de curiozitate în altă parte. Pentru că și eu sunt femeie, confirm faptul că femeia nu este adulteră (chiar dacă nu-i satisfăcută, tace și înghite în sec, dar, de regulă, cu noduri!), în schimb, bărbatul este adulter datorită faptului că râvnește la carne apetisantă (pe care uneori o obține cumpărând-o, însă, de cele mai multe ori, recurgând la șiretlicuri).

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook