Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Iubirea cheamă iubire. Nu este atât de important ca să fii iubit, cât să iubești tu cu toată puterea și cu toata ființa.

citat celebru din
Adăugat de Adriana PleșcaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Romani celebri - Constantin Brancusi" de Constantin Brâncuși este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -7.51- 5.99 lei.

 

1
Betty Marcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 2 septembrie 2012:
Este genial citatul lui Constantin Brâncuși. Cel mai ciudat, este să nu ști să iubești, dar și mai complicat este să ști să iubești.
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 3 septembrie 2012:
Constantin are dreptate cu un mic (si nesemnificativ) amendament. Iubirea, atunci cand e de sine, e absolut necesara. Celelalte forme de amor sunt optionale.
3
Betty Marcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 22 noiembrie 2012:
În numele iubirii putem fi iertați dacă iubim cu toată ființa noastră tot așa cum iubirea adusă cu privirea slujește harul lui Dumnezeu.
4
Betty Marcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 12 decembrie 2012:
Cei care dăruiesc iubire sunt binecuvântați. Dumnezeu ne șterge lacrimile dăruindu-ne iubire câte boabe de nisip sunt la malul mării.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultimele zile au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook