Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Fie ca cei ce vor să trăiască, să lupte; iar cei ce nu vor să lupte în această lume a eternului război, nu merită să trăiască!

citat din
Adăugat de Ignat DoruSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Mein Kampf: The Official 1939 Edition Hardcover" de Adolf Hitler este disponibilă pentru comandă online la 155.99 lei.

 

1
mata [din public] a spus pe 3 iunie 2008:
de aia ai murit tu!
2
teonika [din public] a spus pe 8 iulie 2008:
e pe dracu! prost! nu-i adevarat!
3
Radu [din public] a spus pe 8 iulie 2008:
mai bine bogat si sanatos decat erou pe cruce
4
Robert [din public] a spus pe 15 septembrie 2008:
va contrazic pe toti, eu stiu mai multe despre Hitler decat voi toti la un loc. El a fost cel mai tare in Al doilea razboi mondial.
5
Daniel [din public] a spus pe 18 septembrie 2008:
Da Robert asa este cum spui tu! Ce inseamna pentru tine expresia "cel mai tare"? Intradevar a fost tare prin forta de persuasiune de care a dat dovada, prin faptul ca a supus milioane de oameni facandu-i pe acestia sa perceapa moartea ca fiind cel mai extraordinar lucru, a fost "tare" ca a ucis milioane de oameni nevinovati, "tare" prin ipocrizia de care dadea dovada! De ce nu vezi lucrurile dintr-o latura umanista?; cand spui despre Hitler ca "El a fost cel mai tare in Al doilea Razboi Mondial" pote te referi la gravitatea actiunilor si a ideilor sale!
6
nicu [din public] a spus pe 18 septembrie 2008:
in al doilea razboi mondial cei mai tari au fost cei care au invins, nu cei care au starnit viesparul.normal ca daca te afli pe campul de batalie trebuie sa lupti ca sa supravietuiesti.viata in sine este olupta.daca vrei sa lupti lupta daca nu sustrage-te; in fond este tot o lupta.nu stiu cum e sa mori erou si nici ca un om de nimic, doar ce am citit si am auzit dar cred ca fiecaruia ii este predestinat sa moara intr-un fel .fiecare ghindeste cat il duce capul.hitler si-a supraapreciat poporul, iar poporul a primit ce nu si-a dorit, de nu a putut duce.cred ca hitler si-a insushit pe nedrept acest citat, nu cred ca la creat el, cred ca la citit fiind la inchisoare.
7
Dorina Avramut [din public] a spus pe 21 ianuarie 2009:
Se pare ca atunci cand spune "sa lupte" face aluzie la implicare, la asumarea responsabilitatii. Numai implicandu-ne putem experimenta, cum altfel sa invatam, sa acumulam intelepciune?"Lume a eternului razboi" pare a fi lumea cauzei si efectului, o lume in care, nu putem "trai" fara sa ne dezvoltam discernamantul spiritual( sabia).
8
Silvia [din public] a spus pe 2 martie 2009:
Are totala dreptate...
9
Alexandrul SS [din public] a spus pe 2 noiembrie 2010:
bravo Radule...imi place cum gandesti, un' ti-e onoarea?
10
daniel stanciu [din public] a spus pe 2 noiembrie 2010:
Herr dolfy si cand se certa cu menajera era in "stare de razboi". austriacul isteric este un om al cavernei teleportat in secolul 20. partea prosta este ca desi a fost " muci", i-a reusit un puci.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook