Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu fugi de tine atunci când știi cine ești!

autor necunoscut/anonim
Adăugat de Sorin PopescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem autorul acestui citat. Dacă îl cunoști, poți trimite o semnalare.

 

1
Iulia Mirancea [din public] a spus pe 10 iulie 2013:
Dar, atunci când nu știi, ai voie să fugi?

Oamenii fug de ei, nu pentru că știu ce sunt ci pentru că nu acceptă să fie ceea ce sunt! Ei cred că sunt ceea ce, în subconștient, ar vrea să fie!
Unii dintre noi vrem, CU ORICE PREȚ (la propriu), să FIM percepuți de semenii noștri, ca genii (oare, la ce ne-o folosi?)!

E ideal și divin să tindem către perfecțiune! Dar, și mai divin ar fi, dacă am face aceasta prin propriile resurse, nu cu unele de împrumut!

În marea sa iubire pentru Om, Creatorul a pus în fiecare dintre noi, un dar; în Biblie, acest dar e cunoscut sub numele de Talant și este explicat prin două exemple: pozitiv și negativ (vezi parabola celor 10 talanți, Matei cap. 25 14-50).

Nu e nevoie să ne insinuăm în alte entități! E suficient să găsim propriul nostru talant; să ni-l iubim, să-l trudim, să-l tratăm cu părtășia răspunderii în fața lui Dumnezeu și, să-l facem piatra de temelie a existenței noastre!
Ar fi bine să avem tot timpul cu noi, cuvintele lui Pavel:
“… trupul vostru este templu al Duhului Sfânt, Care este în voi, pe Care-L aveti de la Dumnezeu …voi nu sunteti ai vostri”(I Corinteni 6:19).

Dacă vrem perfecțiune, trebuie să ne comparăm cu noi înșine, din ce în ce mai mult, până când putem spune: sunt mulțumit de mine!

Nimeni pe Pământ, nu e mai presus de noi înșine!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook