Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Iubesc, deci exist!

aforism de din Dicționarul dragostei (23 ianuarie 1990)
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

 

1
Madame [din public] a spus pe 14 octombrie 2012:
Mă amăgesc, deci iubesc. Iubesc, deci sufăr.
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 15 octombrie 2012:
Iubesc deci ma amagesc, ma amagesc, deci s-ar putea sa nu exist.
3
Rose [din public] a spus pe 15 octombrie 2012:
Comoara mea! Cum sa nu existi? Daca nu te ocupai de mine, gradinarul meu, mai cresteam eu asa mandra si frumoasa?
4
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 15 octombrie 2012:
Mândră și frumoasă ... cât mi-am dorit să-ți admir petalele și să mă îmbăt cu mireasma pe care o risipești pretutindeni. Măcar de aș avea norocul, să-ți aud frunzulițele cum șoptesc...
5
Rose [din public] a spus pe 15 octombrie 2012:
Domnule drag, doar stiti ca Dumnezeu iti da, dar mu-ti baga si in traista. Tu esti romantic, vrei sa te imbeti cu mireasma, dar ai grija sa nu iasa o betie de cuvinte, cum bine spunea cineva pe sait.
6
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 15 octombrie 2012:
"O floare și doi grădinari" - film indian.
7
Madame [din public] a spus pe 15 octombrie 2012:
Domnișoară Rose, stimabilul Daniel s-a referit la faptul că dumnealui nu se înșeală niciodată, doar înșeală sau, mai elegant spus, doar seduce și se duce (așa spunea dumnealui, odinioară). Adică, ademenește duduile nurlii și apoi tace ca mortul în păpușoi. Iar acestea sunt doar păpuși în mâinile lui. În ziua când va cădea în eroare, cu siguranță, nu va mai mai exista.
Domnule Vedetot Ion, n-ar fi ideal "o floare și un grădinar"? Fiindcă am vaga impresie că aici se află doar un grădinar. N-am să vă cred dacă îmi spuneți că Grădina Edenului e goală și toți grădinarii sunt aici!
8
daniel stanciu [din public] a spus pe 16 octombrie 2012:
Nu, Vedetot. Eu sunt gradinarul (oare?), Rose e floarea inmiresmata si Girel e culegatorul. La varsta mea (ma apropii vertiginos de etatea la care Eminescu a devenit "nemuritor si rece")"rozele" nu cresc in rasaduri, ci in placi. E drept in impotriva Doamnei Roza lupt din rasputeri (sangele de dac, cu bauturica se invartosaza) cu pahare de "rose". Dar situatiune e departe de afi roz.
9
Madame [din public] a spus pe 16 octombrie 2012:
Stimabile, îmi pare rău să aud că suferiți de o boală demielinizantă a sistemului nervos central: scleroză în plăci. Când v-ați confesat că vă internați câteva zile pe lună, am crezut că suferiți de o boală de inimă! Chiar intrasem în panică! Vasăzică, din pricina bolii, ați slăbit foarte mult. Tot astfel se explică vederea în ceață. Dată fiind situația, ar fi mai bine să rămâneți "nemuritor și rece". Și, nu în ultimul rând, înțeleg faptul că nu iubiți - poate aveți alte îndeletniciri -, dar nu pot admite și faptul că sunteți arogant. Ca atare, clasez cazul "Daniel Stanciu". Multă sănătate, colega! (ținând cont că sunteți un spirit erudit, nu-mi permit mojicia de a vă răsfăța cu apelativul "grădinar", fiindcă nu vreau să vă umilesc).
10
Betty Marcovici [utilizator înregistrat] a spus pe 16 octombrie 2012:
Comentariul este greu și are un gust amar.
11
daniel stanciu [din public] a spus pe 17 octombrie 2012:
Al cui comentariu, Betty? Va sugerez sa nu le mai gustati toate comentariile supunandu-va gingasa limba la rele tratamente. Madame, ca de obicei, fantazeaza pana la fandaxie. Cand m-am confesat ca ma internez cateva zile pe luna (sau pe un satelit al lui Jupiter)? Unde mai pui ca n-am slabit (decat intelectual). Vederea mea e in ceatza dar de la aburul etilic. In privinta arogantei, ce pot sa spun? Sunt tentat sa va complimentez... La capitolul asta ma depasiti net.
12
Madame [din public] a spus pe 17 octombrie 2012:
Stimate domn, nu faceți altceva decât să induceți marele public în eroare, prin minciuni sfruntate. Tot ce-am afirmat despre dv. este adevărat, fiindcă un Sherlock nu fantazează niciodată. Decât să insinuați că mă tot învârtesc pe lângă domnia voastră ca să obțin un randez-vous, mai bine v-ați învârti de un sentiment. Chiar dacă nu sunteți sprinten la minte (așa cum v-ați lăudat!), măcar nu fiți infatuat. Întrucât nu mai prididiți cu cuvintele de admirațiune la adresa mea, chiar simt nevoia să vă complimentez: sunteți așa dulce când vă umflați ca un curcan, încât am poftă să vă halesc!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook