Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Câți soți am avut? Ai mei sau ai altora?

citat din
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în italiană.
calendar6 februarie 1917 - s-a născut Zsa Zsa Gabor la Budapesta, în Ungaria
Nu este introdusă data decesului pentru Zsa Zsa Gabor. [Caut pe Google] [Adaug data decesului]

 

1
Madame [din public] a spus pe 21 iunie 2011:
Dacă o femeie posedă soții altora, mai este necesar să se mărite?
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 22 iunie 2011:
Zsa Zsa: ai tai si ai altora. NU ierta nimic. Cu cat ai avut mai multi cu atat i-ai "posedat" mai putin. Mai mult: tu ai fost cea posedata . Ai fost un obiect de larg consum. Si obiectele nu poseda, ci sunt posedate.
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 22 iunie 2011:
Raspuns la intrebarea madamei: Pt. femeile dornice de posesiuni sexuale casatoria e alibiul si afrodiziacul perfect. Daca nu sunt casatorite si au aventuri (cu sau fara soti) sunt... "usoare" (pentru a nu repeta cuvantul "greu" atribuit de Napoleon tuturor femeilor). In schimb daca au legaturi primejdioase desi sunt oficial indisponibile (din pricina casatoriei, nu a unor probleme fiziologice lunare) beneficiaza de circumstante atenunate (eu, unul, le inteleg si nu sunt singurul) fiindca sunt "nefericite" in plicticoasa colivia conjugala. Aventurile sexuale ale unei femei nemaritate pot fi delicioase insa le lipseste ingredientul esential pt. a fi cu adevarat palpitante: riscul de a fi surprinse in pat (nu neaparat strain) cu ibovnicul. Gandul ca ar putea fi descoperita de sotul incornorat ii da fiori care ii sporeste placerea, aducand-o in pragul extazului carnal.
4
Madame [din public] a spus pe 22 iunie 2011:
Domnule, dacă un "obiect de larg consum" posedă obiectele de larg consum ale celor care l-au posedat, implicit obiectul posedat se transformă în posesor. Dv. sunteți un ins cu prejudecăți, fiindcă considerați atare femei ca fiind obiecte de larg consum, adică femei "ușoare". Nu ați interacționat cu aceste specialiste (deși vă doriți aceasta), motiv pentru care vorbiți din cărți și din cancanurile culese din presa mondenă. Sunteți aidoma unui avocat care are studii de specialitate, dar nu-și profesează meseria. Adică, cunoșteți teorie (fiind priceput la vorbe iscusite aidoma avocatului), dar practica vă dă dureri de cap.
5
Madame [din public] a spus pe 22 iunie 2011:
Domnule Stanciu, vă recomand să practicați menage a trois. Veți simți fiori care vă vor spori gelozia, aducându-vă în pragul nebuniei (este tot o formă de extaz).
6
mam*zelle [din public] a spus pe 23 iunie 2011:
madame et monsieur, ce infidelitati usuratice, ce menage a trois? daca vreti sa faceti un top al celor mai tari senzatii erotice, luati in considerare adulterul pe vremea vechilor germani, dinainte de cucerirea romanilor (ceva mai toleranti in materie de amor), cand pasiunile clandestine se nasteau si se consumau in umbra mortii (pedeapsa inexorabila pentru cuplul care era prins).
7
Madame [din public] a spus pe 23 iunie 2011:
Mam*zelle, eu făceam referire la sex, și nu la dragoste. Pentru bărbatul care își dorește o legătură primejdioasă cu femeia pe care o iubește cu patos, există riscul ca soțul încornorat să vadă roșu în fața ochilor și să-i aplice pedeapsa inexorabilă de care aminteați. În schimb, menage a trois-ul nu este o pasiune clandestină și primejdioasă, întrucât jocul erotic se consumă în patul conjugal cu consimțământul soțului. Așadar, o pasiune clandestină este indicat să fie ținută în frâu, altfel, în cele din urmă, cineva va suferi.
8
mam*zelle [din public] a spus pe 23 iunie 2011:
madame, si d-ta, si monsieur stanciu ati vorbit de fiori, de stimulenti ai placerii trupesti sau intensificatori ai unor trăiri erotice: monsieur recomanda ca afrodiziac adulterul (care poate sa se produca si ca urmare a unei simple atractii sexuale, irezistibile si de moment), d-ta, menage a trois. Exact despre asta am vorbit si eu, despre fiori, senzatii, stimulenti psiho-erotici etc, care tin de eros pur si simplu.
9
Madame [din public] a spus pe 24 iunie 2011:
Mam*zelle, dacă am pledat pentru menage a trois, există un motiv bine întemeiat: fanteziile sexuale se pun în aplicare cu acordul celor implicați în jocul erotic, dar fără implicații de natură sentimentală. Adulterul, în schimb, e cu două tăișuri: primo – suferința partenerului neimplicat în jocul amoros, dacă acesta descoperă că celălalt a încălcat fidelitatea conjugală; secondo – riscul ca cei doi infideli să se îndrăgostească unul de celălalt și să-și dorească mai mult decât simpla satisfacere a nevoilor lor trupești, ca urmare a unei simple atracții sexuale de moment. Iisus spune: "Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă." Cum noi știm că Iubirea este Dumnezeu, atunci n-ar fi păcat ca, ceea ce Iubirea a unit, soțul/soția înșelat(ă) să despartă?
10
daniel stanciu [din public] a spus pe 24 iunie 2011:
Ma*mzelle ai o imaginatie luxurianta. De ce sa invocam pericolele desuete care pandeau in vremuri imemoriale (cel putin memoria mea sentimentala nu bate pana atunci) pe pistruiatele nemtoaice care isi uitau originea sanatoasa, germana si puneau pe primul loc pasiunea in locul datoriei conjugale. De altfel adulterul era sanctionat drastic si la alte popoare. Bunioara la evrei (amintiti-va scena emotionanta in care Iisus o salveaza pe Maria din Magdala de la o lapidare publica apeland la un stralucit tertip sofistic: "Cine e fara pacat, sa arunce primul piatra"!). Eu va propun o varianta actualizata a primejdiei in viata amoroasa. In timpuri tulburi care te imbie la somn ca ale noastre, cand toata lumea se culca cu toata lumea, a face dragoste fara cauciucul protector e o amenintare mai mare decat barda lui Hans sau piatra lui Itzic.
Madame, alaturarea dintre "pledoaria" pt. triunghiul amoros si invatatura lui Hristos referitoare la comuniune dintre barbat si femeie e mai dadaista decat un poem de tzara. Felicitarile mele!
11
mam*zelle [din public] a spus pe 25 iunie 2011:
oh, monsieur stanciu, episodul german nu facea referire la o istorie a culturii relatiilor dintre barbati si femei, ci la subiectul "fantezii sexuale la femei", pe care ati inceput sa-l dezbateti cu mare pricepere. Dupa parerea mea, daca adulterul si menage a trois pot fi incitante, un scenariu erotic in care stimulentul principal ar trebui sa fie lipsa prezervativului e prea greu de conceput chiar si de catre o imaginatie luxurianta ca a mea.
madame, pe mine m-ai zapacit de tot! ba spui ca menage a trois da fiori care sporesc gelozia si te aduc in pragul nebuniei, ba ca nu comporta implicatii de natura sentimentala (gelozia e un sentiment, daca imi amintesc eu bine, dar poate sunt de pe Marte).
12
Madame [din public] a spus pe 25 iunie 2011:
Mam*zelle, nu sunt interesată ca tu să-mi dezvălui vreo culme a naivității! Atât tu ("cu o imaginație luxuriantă"!), cât și Daniel Stanciu ("marele priceput"!) vă cantonați doar la relația adulterină și la folosirea stringentă a condomului. Este lesne de înțeles că sunteți persoane căsătorite și vă doriți cu ardoare o poveste de dragoste adulterină pentru a evada când și când din jugul căsniciei, și totodată vă bântuie teama de a contacta vreo boală venerică (vezi Doamne, soțioara iubită și înșelată ar avea o criză nervoasă dacă i-ați transmite o atare boală). Credeți că împlicându-vă într-o relație adulterină vă puteți pune în aplicare fanteziile sexuale reprimate în mariajul așa-zis nefericit. Domnilor, fiți bărbați maturi! Adulterul este de când lumea și pământul, iar eu nu văd nimic incitant (așa cum sugerați voi) în faptul de a-ți înșela partenerul de viață, ci doar o lipsă de respect și devotament față de acesta. Pentru a săvârși acest "păcat capital", nu se cere o imaginație luxuriantă și nici mare pricepere (fie vorba între noi, orice boschetar e priceput în comiterea adulterului). Așa că, nu vă mai umflați în pene și renunțați la complimentele reciproce (deși omului aflat la senectute îi mor lăudătorii) pentru că, ceea ce spuneți voi, nu sunt decât tertipuri futile și terne. Dacă ar auzi marchizul de Sade ce imaginație sărăcăcioasă aveți voi, s-ar întoarce pe pământ din lumea celor drepți pentru a vă instrui în școala libertinajului.
13
mam*zelle [din public] a spus pe 25 iunie 2011:
madame, fac o plecaciune in fata inteligentei tale intuitive! Totul, in cel mai mic amanunt, este asa cum spui tu, iar monsieur stanciu e un ipocrit daca nu recunoaste!
14
Madame [din public] a spus pe 25 iunie 2011:
Așa stând lucrurile, mam*zelle, ar fi cazul să cureți bălăriile din jurul tău, pentru a nu mărșălui în fruntea rândului de persoane ipocrite!
15
daniel stanciu [din public] a spus pe 25 iunie 2011:
Eu voi face o genuflexiune. Ma simt cam balonat. O fi de la limbajul utilizat de stimata preopinenta?
16
C. Erber [din public] a spus pe 25 iunie 2011:
Domnule Stanciu,

Dacă vă simțiți
balonat,
faceți o genuflexiune.

Dar cu efort moderat.

Să nu pierdeți,
involuntar,
gazele din balon.
17
Madame [din public] a spus pe 25 iunie 2011:
Domnule Stanciu, fiți chibzuit! La cât de scumpe sunt gazele, n-ar fi păcat să le irosiți în vânt? Păstrați-le pentru vremuri grele!
18
mam*zelle [din public] a spus pe 26 iunie 2011:
monsieur stanciu, cu siguranta de la retorica madamei vi se trage, dar tot ati scapat mai usor decat mine, care de la veleitatile sale psihanalitice m-am ales si cu o constipatie. Dar, gratie efectului laxativ al raspunsului d-tale, acum rasuflu usurata.
19
Madame [din public] a spus pe 26 iunie 2011:
Mam*zelle, bag seama că dumneata și domnul Stanciu aveți probleme de sănătate de natură gastrică. D-ta ai probleme cu constipația, iar Daniel Stanciu se balonează ușor. Știu, vei spune că te-am ajutat să descoperi o nouă culme a naivității! Însă, eu cred ceea ce spui, deoarece în orice minciună este un gram de adevăr. Așadar, intuiția îmi spune că simptomele de care suferiți sunt urmare a unor probleme digestive pe fond nervos (în speță gastrită sau ulcer). Având în vedere că limbajul meu v-a surescitat, dereglându-vă mecanismul nervos, singurul remediu în vindecarea bolii de stomac este să nu-mi mai citiți comentariile.
20
daniel stanciu [din public] a spus pe 26 iunie 2011:
Doamna, va marturisesc ca rar am citit comentariile dvs. M-am marginit doar sa le comentez.
21
Madame [din public] a spus pe 26 iunie 2011:
Întocmai, de la cititul printre rânduri vi se trage. Dacă v-ați fi mărginit doar să citiți comentariile mele, n-ar fi fost cazul să faceți genuflexiuni.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook